ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.13

ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ

«Ψαλίδι» στα εφάπαξ, μέχρι 27 Ιουλίου τα νέα ποσά
 Μετά την πρόσφατη μείωση τους  κατά 38,5% τα εφάπαξ των συνταξιοδοτούμενων υπαλλήλων του Δημοσίου και ΝΠΔΔ θα υποστούν νέο άγριο κούρεμα, με την εφαρμογή των νέων διατάξεων για τον τρόπο υπολογισμού τους. Οι μειώσεις  θα είναι διαφορετικές ανά Ταμείο, καθώς  τα εφάπαξ θα διαμορφώνονται βάσει πολλών παραμέτρων, όπως η «συσσωρευμένη αξία» των εισφορών που έχουν καταβάλει οι ασφαλισμένοι, η οικονομική κατάσταση του Ταμείου, ο αριθμός των ενεργών ασφαλισμένων του και ο «συντελεστής βιωσιμότητας» του.
Τα κριτήρια υπαγορεύονται από τον μνημονιακού νόμο 4046/2012, ο οποίος επιβάλει μηδενισμό των ελλειμμάτων και  διακοπή κάθε κρατικής επιχορήγησης.
 Τα  ποσά που θα καταβάλλει κάθε Ταμείο θα καθοριστούν μέχρι τις 27 Ιουλίου, με τη λειτουργία της νέας τεχνικής βάσης υπολογισμού των εφάπαξ. Οι μειώσεις θα ισχύσουν από την επόμενη χρονιά.
Το μεγαλύτερο "ψαλίδισμα"  θα γίνει στο Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, όπου  τα εφάπαξ προβλέπεται ότι θα μειωθούν έως και κατά 82%(!). Εκτιμάται ότι  μετά τη διακοπή της κρατικής επιχορήγησης θα περιοριστούν σε 5.300 - 7.000 ευρώ, αντί των 40.000 ευρώ που καταβάλλονται κατά μέσο όρο τώρα και 60.000 που ήταν ο μέσος όρος πριν γίνει η μείωση  κατά 38,5%.


sofokleous in

Δεν υπάρχουν σχόλια: