ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.13

Πάλι θα μας πιουν το αίμα οι δανειστές

Πάλι θα μας πιουν το αίμα οι δανειστές 
Η τρόικα, γι’ άλλη μια φορά, εκβιάζει την κυβέρνηση, με όπλο την προγραμματισμένη εκταμίευση της δόσης του Αυγούστου, ύψους 8 δισ. ευρώ.


Της Μαρίας Γιαχνάκη

Οι δανειστές θέλουν να ξέρουν πως θα καλυφθεί μέχρι τα τέλη του 2014 η απόκλιση έναντι των στόχων του μνημονίου, που έφθασε τα 2 δισ. ευρώ . Αυτό θα δημιουργήσει σίγουρα εντάσεις και ξεσπάσματα και σύντομα η Ελλάδα θα γίνει καζάνι που βράζοντας θα ξεχειλίσει.

Οι δανειστές  ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση ακόμη πιο βαριά μέτρα, αρχής γενομένης από τους δημόσιους υπαλλήλους . Μετά από αίτημά τους πρέπει να ετοιμαστούν κατάλογοι με 12.500 δημόσιους υπαλλήλους που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και με 4.000 υπαλλήλους που θα απολυθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Ζητούν καταργήσεις και συγχωνεύσεις ΔΕΚΟ και φορέων του Δημοσίου.

  Απαιτούν φορολογικό νομοσχέδιο με ισχυρό πλέγμα διατάξεων για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Νέο «μαχαίρι» στις παροχές υγείας, για όλους ανεξαιρέτως τους ασφαλισμένους και λουκέτο σε πολλά νοσοκομεία ανά την επικράτεια.

Και άλλες περικοπές στις συντάξεις των ελευθέρων επαγγελματιών του ΟΑΕΕ μέχρι το τέλος του 2014 .Αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ένταξη των στρατιωτικών στο ενιαίο μισθολόγιο.

Οριστικοποίηση του σχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, από τον οποίο προσδοκούν ότι θα εισπράξουν 3,2 δισ. ευρώ τον επόμενο χρόνο. Σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιούν ότι το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα διατηρηθεί και το 2014.

Ζητούν πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων για να «τρέξει» το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, που δείχνει να έχει «βαλτώσει» μετά το ναυάγιο του διαγωνισμού για τη ΔΕΠΑ .

Όλα αυτά θα συζητηθούν στις αρχές Ιουλίου. Και τον Σεπτέμβριο έρχεται νέος, ακόμη πιο σκληρός γύρος διαβουλεύσεων. Κυβέρνηση και δανειστές θα πρέπει να συμφωνήσουν για το πώς θα καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό, ύψους από 4 έως 8 δισ. ευρώ, για τη διετία 2015-2016.  Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο ΔΝΤ συζητείται η έγκριση ενός νέου δανείου 12 έως 14 δισ. ευρώ για τη χώρα μας, το οποίο βέβαια θα συνοδεύεται από νέο μνημόνιο και πρόσθετα μέτρα.

Το Φθινόπωρο  θα επανέλθουν στην ημερήσια διάταξη με δύο θέματα:

Με την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από 1-1-2014 και την αύξηση του ορίου των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα.

Τότε πραγματικά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για την Ελλάδα που θα αιμορραγεί ακόμη περισσότερο  από τις πληγές του προηγούμενου μνημονίου που εννοείται πως δεν έχουν κλείσει. 
 
 
 briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: