ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.13

ΣΦΑΛΙΑΡΑ!!!! Δεν μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση

Δεν μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση
ΤΗν πρώτη μεγάλη ήττα μετρά και επισήμως πλέον η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, καθώς οι αστοχίες σε όλα τα μέτωπα έχουν φέρει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής πολύ κοντά σε εκτροχιασμό, έτσι παραπέμπεται στις καλλένδες το αίτημα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση που  το είχε αναδείξει ως σημαία ο Ευάγγελος Βενιζέλος και το είχε αποδεχθεί ως μείζον θέμα ο Γιάννης Στουρνάρας.
Μετά την αποκάλυψη του χάους, των υστερήσεων στα έσοδα, το φιάσκο της ΔΕΠΑ και της πλήρους ακινησίας στο μέτωπο των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων η κυβέρνηση αναγκάζεται -εκ των πραγμάτων- να μπει σε θέση αμυνόμενου, εγκαταλείποντας τις όποιες αξιώσεις είχε.
Το Sofokleousin.gr είχε εγκαίρως προειδοποιήσει για το άτοπο του αιτήματος επισημαίνοντας ότι έχει δημοσιονομικό κόστος 500 εκατ. ενώ δεν παράγει δημοσιονομικό όφελος και ο αναπτυξιακός πολλαπλασιαστής του είναι πολύ χαμηλός και δεν διασφαλίζει επαρκή μετατρεψιμότητα και αποδοτικότητα των επενδεδυμενων κεφαλαίων.
Στις 5 Μαρτίου το Sofokleousin.gr αποκάλυψε ότι:  «Οχι» σε μειώσεις ΦΠΑ και ΕΦΚ λέει η τρόικα
Στις 4 Μαΐου το Sofokleousin.gr υπέβαλε ολόκληρη έκθεση με non paper Τρόικα: Η κυβέρνηση δίνει λάθος χάπια στην οικονομία
 
Στις 9 Μαΐου ο υπουργός Οικονομικών το παραδέχθηκε... Ταφόπλακα Στουρνάρα σε ΕΦΚ, στις καλένδες ο ΦΠΑ
 
 Το θέμα επανήλθε δια της πλαγίας αλλά και πάλι επιμείναμε... Μπλοκάρουν τη μείωση ΦΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: