ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.13

Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ SUCCESS STORY ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ

Καταποντίζονται οι τράπεζες στο Χρηματιστήριο


Απώλειες 7,57% για τον κλαδικό δείκτη. Στο -2% και χωρίς πυξίδα ο Γενικός Δείκτης
 
Καταποντίζονται οι τράπεζες στο Χρηματιστήριο
Δέσμια του νέου κύκλου αβεβαιότητας -λόγω της αξιολόγησης της τρόικας- είναι η Χρηματιστηριακή αγορά με τον Γενικό Δείκτη να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση ακουμπώντας τα όρια του κραχ σε με απώλειες της τάξης του 5% σε δυο συνεδριάσεις. Η κυβέρνηση διαρρέει τώρα ότι ακόμα και να καθυστερήσει η έγκριση της δόσης και η εκταμίευση η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη με έκδοση έντοκων γραμματίων, αποκρύπτοντας τις συνέπειες που έχει αυτό τόσο στο έλλειμμα και το χρέος όσο και στη ρευστόττηα των ελληνικών τραπεζών.
Οι διακυμάνσεις της αγοράς δείχνουν ότι το τοπίο είναι θολό και οι επενδυτές και οι traders κινούνται χωρίς πυξίδα σε μη χαρτογραφημένη περιοχή. Σήμερα η αγορά κινήθηκε έντονα πτωτικά με το Γενικό Δείκτη να καταγράφει ενδοσυνεδριακά απώλειες που υπερέβαιναν το 3%. Εν συνεχεία με αγοραστικές παρεμβάσεις στα χαμηλά έτους η εικόνα βελτιώθηκε.
Το κλίμα όμως παραμένει βαρύ και το πέπλο αβεβαιότητας που έχει σκεπάσει την οικονομία δεν επιτρέπει στο Χρηματιστήριο παρά να προεξοφλεί τα... χειρότερα.
Η υπερβολή στην πτώση οφείλεται κυρίως στη διάψευση των προσδοκιών που το οικονομικό επιτελείο είχε καλλιεργήσει δίνοντας την αίσθηση ότι η υλοποίησητου προγράμματος βαίνει καλώς και δεν έχει υπάρξει χαλάρωση. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι αναδείκνυας ως πρόβλημα την κινητικότητα και τις απολύσεις. Ο έλεγχος της τρόικας τόσο στις αρχές Ιουνίου όσο και τώρα αποκαλύπτει μαύρες τρύπες και πλήρη εκτροχιασμού του προγράμματος διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, αποτυχία στις αποκρατικοποιήσεις με τη ΔΕΠΑ και με τον ΟΠΑΠ επί ξύλου κρεμάμενο.
Υπενθυμίζεται ότι το χαμηλότερο φετινό κλείσιμο για τον ΓΔ σημειώθηκε στις 5 Απριλίου στις 822,95 μονάδες, ενώ η χαμηλότερη ενδοσυνεδριακή τιμή του δείκτη εντός του 2013 σημειώθηκε στις 8 Απριλίου στις 799,04 μονάδες.
Αν και οι απώλειες σε επίπεδο Γενικού Δείκτη έχουν περιοριστεί δεν συμβαίνει το ίδιο για τα βαριά χαρτιά και τις τράπεζες. Στον FTSE-25 όλες οι μετοχές πλην της Coca Cola και της Intralot βρίσκεται στο κόκκινο, ενώο κλαδικός δείκτης των τραπεζών υποχωρεί κατά 7,76%(!).
Την Τρ. Πειραιώς ακολουθούν σε αρνητικό έδαφος οι ΕΤΕ και Alpha Bank με απώλειες 5,51% και 4,71% στα 2,23 ευρώ και 0,405 ευρώ αντίστοιχα.
Η εισαγωγή των νέων μετοχών της Τρ. Πειραιώς αναμένεται να συντηρήσει τη μεταβλητότητα, σχολιάζει στο πρωινό της report η Beta Securities, η χρηματιστηριακή ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τεχνικής ανοδικής αντίδρασης στο ταμπλό μετά τις χθεσινές σοβαρές απώλειες.



sofokleousin
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: