ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.13

ΩΧ!!! Η ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΓΛΙΤΣΑΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ "ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ" ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!! ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΚΗ??

 
Η Τρόικα δεν έθεσε ποτέ θέμα σύγκρισης της σύνταξης στην Ελλάδα με άλλη ευρωπαϊκή χώρα λένε στελέχη του υπουργείου Εργασίας μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Ελλάδα να έχει θέσει τέτοιο θέμα σε σύσκεψη με τον Γ. Βρούτση και στελέχη του υπουργείου.
Όσοι γνωρίζουν καλά τι συζητήθηκε στην συνάντηση με την Τρόικα εκφράζουν απορία για διαρροές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν σύγχυση και αρνητικές εντυπώσεις όταν οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.
« Αυτοί οι διάλογοι δεν υπήρξαν, είναι προϊόν φαντασίας και προκαλούν ερωτηματικά οι σκοπιμότητες για θέματα που η κυβέρνηση έχει κλείσει» λέει στέλεχος της κυβέρνησης στα «παραπολιτικά» και προσθέτει ότι οι διαρροές σεναρίων φαντασίας δεν αντιλαμβάνονται ότι μόνο κακό στην χώρα προσφέρουν εκτός από εξυπηρετήσεις σε διάφορου με ανύπαρκτους διαλόγους.
Στον αντίποδα, αυτό που όντως ζητά η τρόικα είναι η εφαρμογή του νόμου Κουτρουμάνη για τον φόρο 2 τοις χιλίοις στις επιχειρήσεις από το 2014, εκτός εάν το υπουργείο Οικονομικών βρει άλλα ισοδύναμα μέτρα, τα οποία όμως δεν φαίνεται να υπάρχουν προς το παρόν.
Παράγοντες του υπουργείου Εργασίας ξεκαθαρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα περαιτέρω μείωσης των συντάξεων αλλά ούτε και αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς στον ιδιωτικό τομέα.
Ι.ΧΡ

παραπολιτικα

Δεν υπάρχουν σχόλια: