ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.13

ΣΥΡΙΖΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις κατασχέσεις σπιτιών



Αύριο έξω από τη Δ΄ ΔΟΥ Πειραιά.



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών, διοργανώνει αύριο στις 11 το πρωί έξω από τη Δ΄ ΔΟΥ, δίπλα από τον Ηλεκτρικό Σταθμό, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.
«Η κυβέρνηση του Μνημονίου και της εξόντωσης του ελληνικού λαού, όχι μόνο έχει οδηγήσει στην ανεργία και στη φτώχεια εκατομμύρια πολίτες, αλλά πλέον τους στερεί κα τη στέγη, προχωρώντας σε κατασχέσεις σπιτιών, για χρέη μερικών εκατοντάδων ή χιλιάδων ευρώ» τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφέρει επίσης, ότι η «επιχείρηση κατάσχεσης σπιτιού, ανέργου μεταλλεργάτη από τα Καμίνια, για χρέος 1.700 ευρώ, όχι μόνο δεν αποτελεί μοναδική περίπτωση, αλλά είναι ενδεικτική της τύχης που επιφυλάσσει η κυβέρνηση, σε αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χαράτσια».
Πηγή: AMΠE

Δεν υπάρχουν σχόλια: