ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.13

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ .."ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ?.. ΠΟΙΑ ΕΚΘΕΣΗ?...ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ"

Ο Στουρνάρας αρνείται την ύπαρξη έκθεσης της Τρόικας για την Ελλάδα. Σε λίγο θα αρνηθεί και την ύπαρξη ηπείρου πέραν του Ατλαντικου

Τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο, για «τα θετικά αποτελέσματα του Eurogroup» ενημέρωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Στουρνάρας είπε τα εξής: «Παρεμπιπτόντως ελέχθη ότι πήραμε κουτσουρεμένες τις δόσεις». Όπως εξήγησε, πήραμε τη δόση όπως ακριβώς είναι στο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Διευκρίνισε ότι απλώς υπήρχε εισήγηση από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μεγαλύτερη δόση, αλλά ορισμένες χώρες είπαν ότι αυτό προκαλεί δυσκολίες στα κοινοβούλια τους, έτσι, αυτό το θέμα θα το δούμε από τον Οκτώβριο και μετά.
«Άρα ήταν θετική εξέλιξη, δεδομένων των πολιτικών δυσκολιών που είχαμε τον τελευταίο μήνα» συμπλήρωσε ο κ. Στουρνάρας, ενώ για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση είπε πως έχει τεθεί στο τραπέζι, πως θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες και πως αν γίνει δεκτό θα αρχίσει από την 1η Αυγούστου.
Επίσης μετά από σχετική ερώτηση ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία έκθεση της τρόικας. Η εισήγηση προς το Eurogroup έλεγε πως δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό και πως το πρόγραμμα βαίνει κανονικώς. «Δεν υπάρχει έκθεση. Πιθανότατα να αναφέρονται σε παλιές εκθέσεις», πρόσθεσε ο κ. Στουρνάρας.
Διαβάστε επίσης:
Reuters:Έκθεση σοκ της τρόικας για την αποτυχία που …έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: