ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.13

ΠΕΝΤΕ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ


Μία προσαγωγή – Σε Ρέθυμνο και Χανιά σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Έφεση … στα μπουκάλια νερού έχει, καθώς φαίνεται, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ.Βενιζέλος, που μετά τη “θερμή” υποδοχή, χθες στο Αρκαλοχώρι όπου τον στόχευσανμε ένα μπουκάλι νερό , σήμερα και ένας Ρεθυμνιώτης σκέφτηκε … να τον δροσίσει, πετώντας του ένα ακόμη μπουκάλι, το οποίο, ωστόσο δε βρήκε το στόχο του.
Ένταση και διαπληκτισμοί συνέθεταν την ατμόσφαιρα που επικράτησε, το πρωί στο Ρέθυμνο, λόγω της παρουσίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ.Βενιζέλου. Η ένταση προκλήθηκε έξω από το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, όπου συγκεντρώθηκε κόσμος – περίπου 150-200 άτομα – ενώ μέσα στο κτίριο μιλούσε ο Ευ.Βενιζέλος. Ο “τολμηρός” έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και προσήχθη.
Εν τω μεταξύ ισχυρότατη παραμένει η αστυνομική δύναμη για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Πέντε διμοιρίες βρίσκονται στο κατόπι του κ.Βενιζέλου, καθώς η παρουσία του προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

Τον κ.Βενιζέλο θα αποχαιρετήσουν τα Χανιά, όπου θα βρεθεί το απόγευμα. Και εκεί όμως, υπό το βάρος των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται έγινε αλλαγή του προγράμματος που είχε ανακοινωθεί και έτσι δεν θα μιλήσει στην αίθουσα του ΕΒΕ Χανίων αλλά στο ΜΑΙΧ, που βρίσκεται στη λεωφόρο Σούδας.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: