ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.13

ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!! COMEBACK ME ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ O ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ VIDEO



ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ///
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ "ΕΦΤΥΣΕ" ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LOL ...ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ*ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ*ΕΒΡΑΙΚΟ*ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ*-156/14-15/03/2007*Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΑΠΕΔΕΧΘΕΙ*22/03/2007!!!!

Ανώνυμος είπε...

17/04/2013*ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ*ΑΡΧΗΓΩΝ*ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ*ΝΑΡΚΙΣΟΣ*Ο*KARATZAFERHS ME TON*APOSTOLO TSIPIDH*ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ''''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''''ΤΗΣ-STOAS-GRANDE-ORIENTE-UNIVERSAL-GRECE-17/04/2013*Ο ΜΑΣΩΝΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Cheu*ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ*ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ''''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''''ΕΤΑΙΡΙΑΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ*LLI*ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ!!!ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ*ILYSIA-ATHENS*ΣΤΙΣ*27/05/2011*ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο*ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ*ΛΑΟΣ*ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ!!!!Ο ΜΑΣΩΝΟΣ!!!!