ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.13

H στρατηγική του χάους στην Ελλάδα


H στρατηγική του χάους στην Ελλάδα 
 
«Στην Ελλάδα: H στρατηγική του χάους» τιτλοφορείται δισέλιδο άρθρο στο περιοδικό της αριστερής εφημερίδας που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα, στο οποίο ο συντάκτης επικρίνει την κυβέρνηση για τις επιλογές της ως προς το θέμα της Χρυσής Αυγής και κάνει λόγο για «στρατηγική χάους».

Ο δημοσιογράφος μάλιστα υποστηρίζει ότι «ο πρωθυπουργός αντί να αρπάξει την ευκαιρία, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα να απαγορεύσει τη Χρυσή Αυγή, χρησιμοποίησε το περιστατικό για να φέρει σε αντιπαράθεση την άκρα δεξιά με την αριστερά, η οποία αντιτάσσεται στα μέτρα λιτότητας».

Στο άρθρο υπογραμμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή ενισχύθηκε στην οικονομική κρίση και η εφημερίδα αναφέρει ότι η άκρα δεξιά έδειξε ως υπεύθυνους για την κρίση στην Ελλάδα την πολιτική τάξη και τους ξένους.

Η εφημερίδα λοιπόν χαρακτηρίζει το λόγο του πρωθυπουργού «αστείο» και υποστηρίζει ότι έχει κι ένα ανησυχητικό μήνυμα.

«Κάθε πολιτική διαφωνία διευθετείται μέσα από το δημοκρατικό διάλογο και όχι μέσα από εμπρηστικές διαφωνίες ούτε με τη βία, από όπου κι αν προέρχεται».

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ποτέ δεν κατονομάζεται η Χρυσή Αυγή και ότι η αριστερά και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κατηγορηθεί ότι διαδίδουν τη βία στη χώρα όταν διαμαρτύρονται ενάντια στην πολιτική λιτότητας.

«Ο Σαμαράς οικειοποιούμενος τη θεωρία των άκρων, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα μείγμα αμφίβολο και επικίνδυνο», τονίζει.

«Σήμερα είναι γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή έχει δεσμούς με οικονομικούς κύκλους και προσβάσεις στον κρατικό μηχανισμό. Τη στιγμή που η αριστερά είναι διχασμένη, η άκρα δεξιά κι οι νεοναζί προσπαθούν να καλλιεργήσουν ατμόσφαιρα εμφυλίου πολέμου.

Σαν να θέλουν να δημιουργήσουν μια κατάσταση όπου ο πληθυσμός θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην τάξη, δηλαδή τη δεξιά, και την αριστερά.

Ορισμένοι σχολιαστές καλούν μάλιστα την Χρυσή Αυγή και τη δεξιά να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Πιεσμένος από το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, ο πρωθυπουργός έχει κάνει την επιλογή του; Ψάχνει να εμφανιστεί ως η μοναδική λύση;». Και καταλήγει: «Κάθε μέρα η στρατηγική του χάους παίρνει νέα μορφή στην Ελλάδα». 
 
 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: