ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.13

17χρονος έβαλε βόμβα σε λύκειο στον Πύργο

 17χρονος έβαλε βόμβα σε λύκειο στον Πύργο
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, περιστατικό έκρηξης το οποίο συνέβη σήμερα (23-10-2013) τα ξημερώματα σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή του Πύργου ενώ συνεληφθη ως δράστης ένας 17χρονος ημεδαπός μαθητής.
Ειδικότερα ο δράστης, αξιοποιώντας πληροφορίες από το διαδίκτυο, κατασκεύασε ένα πρόχειρο αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο αφού πυροδότησε έριξε, για χάριν εντυπωσιασμού, από ανοικτό παράθυρο σε ισόγεια αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου του με αποτέλεσμα το κάψιμο μιας καρέκλας και την πρόκληση μικρών φθορών στους τοίχους και στο πάτωμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ileiapost.gr
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου προέκυψε ότι δράστης της έκρηξης ήταν ο 17χρονος μαθητής ο οποίος και συνεληφθη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τα αδικήματα του εμπρησμού, της έκρηξης, της πρόκλησης διακεκριμένων φθορών και των παραβάσεων σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες.
Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
ileiapost.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΕΔΑΠΟΣ=ΕΛΛΗΝΑΣ ;;;;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ;;;