ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.13

Καμμένος: "Είμαι έτοιμος για όλα, ακόμη και για φυλακή και χειροπέδες"

  Καμμένος: "Είμαι έτοιμος για όλα, ακόμη και για φυλακή και χειροπέδες"
 
Έτοιμος για όλα, «ακόμη και για φυλακή και για χειροπέδες» δήλωσε  ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, για τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για τις δηλώσεις του σχετικά με τις Σκουριές.
«Θα συλληφθούμε όλοι όσοι δε συμφωνούμε με την μνημονιακή πολιτική. Θα τους τσακίσουμε, δεν θα μπορέσουν να επιβάλλουν τα σχέδιά τους. Ο εισαγγελέας παρενέβη όταν μίλησα με μανάδες παιδιών που πίνουν αρσενικό και δεν παρεμβαίνει για τις δηλώσεις Λοβέρδου («μακελειό αν πειράξουν τον Παπανδρέου») ή της κας Σιδέρη», είπε μιλώντας στον Alpha 98,9, προβλέποντας ότι τα πράγματα θα σκληρύνουν.
«Θα ζητήσω μόνος την άρση ασυλίας» είπε.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για νέο ακροδεξιό team του Πρωθυπουργού που δεν έχει καμία σχέση με την ΝΔ, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να συνεργαστούν με κόμμα ή βουλευτή που ψήφισε μνημόνιο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ και άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις, ακόμη και με κοινά ψηφοδέλτια στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση.

«Καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι και δημόσια συζητάμε με τον κ. Τσίπρα . Εκεί που έχουμε τις κόκκινες γραμμές μας συζητάμε κι αυτό είναι πιο έντιμο, από το να κλείνονται δυο αρχηγοί σε ένα γραφείο. Κοινά ψηφοδέλτια με αντιμνημονιακές δυνάμεις στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση», ανέφερε.

Επίσης, εξέφρασε την αντίθεσή του στη θεωρία των δύο άκρων, κατηγορώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι τη δημιουργούν για να χωρίσουν τους Έλληνες. «Εμείς δε θέλουμε πηγάδα του Μελιγαλά, θέλουμε Γοργοπόταμο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στον ενιαίο φόρο ακινήτων, εκτιμώντας ότι πάμε σε κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας: «Ποια διαβούλευση, η κυβέρνηση το έχει προσυμφωνήσει με την τρόικα. Πάνω από το 80% των πολιτών δεν θα μπορεί να πληρώσει. Έχουμε μια άδικη φορολογία με στόχο τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας. Πάμε στη δεύτερη φάση του σχεδίου: να παραδώσουμε την περιουσία μας και να γίνουμε ενοικιαστές στα δικά μας σπίτια, οι αγρότες εργάτες στις μεγάλες εταιρείες».

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, βάσει σχεδίου της τρόικας, διαλύει την πρωτογενή παραγωγή και τα κοινωνικά αγαθά, όπως το νερό, αλλά και εγκαταλείπει τα μικρά νησιά.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε και στη λίστα Λαγκάρντ, κάνοντας λόγο για προσπάθεια πλήρους συγκάλυψης και τονίζοντας ότι το ξέπλυμα χρήματος συνεχίζει να υφίσταται.

Για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς και τους 58, δήλωσε ότι «θα δούμε 58, 35, 42, αλλά παντού υπάρχει λίγος Σημίτης μέσα».



http://www.briefingnews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ