ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.13

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ....ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΨΩΜΙ" ΤΟΥΣ

ΜΑΤ εναντίον εργαζομένων στη Χαλκίδα - Ξύλο και δακρυγόνα στο Διοικητήριο της Νομαρχίας! ως πότε θα αφήνουμε τα ανθρωπόμορφα κτήνη των γερμανοτσολιάδων να μας δέρνουν;

 

 

Επεισόδια έξω από το Διοικητήριο της Νομαρχίας Εύβοιας ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους εργαζόμενους που πραγματοποίησαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.
Δέχτηκαν επίθεση με δακρυγόνα και γκλοπς
Πολεμικό τοπίο θύμισε σήμερα το μεσημέρι η Νομαρχία Εύβοιας, όταν έφτασαν στο...
σημείο διαδηλωτές - εργαζόμενοι οι οποίοι θέλησαν να εισέλθουν στο Διοικητήριο για να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά, αλλά οι Διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν κατακλύσει την περιοχή απαγόρευσαν την είσοδο και τότε ξεκίνησαν τα επεισόδια.
Αρχικά ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας κ.Λάμπρου προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τους εργαζόμενους, αλλά οι απαντήσεις του δεν έπεισαν και οι εργαζόμενοι ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ με δακρυγόνα ενώ αρκετοί από αυτούς χτυπήθηκαν και με γκλοπς.
Κατά την διάρκεια των επεισοδίων περνούσαν από το σημείο και μικρά παιδιά, ενώ η κυκλοφορία είχε διακοπεί για πολλή ώρα.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία είχε συλλάβει 13 εργαζόμενους επειδή συμμετείχαν στην κατάληψη του Διοικητηρίου, οι οποίοι στη συνέχεια και μετά τις αντιδράσεις των συναδέλφων τους αφέθηκαν ελεύθεροι. 
Από eviazoom , μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: