ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.13

Τον έχουν γραμμένο…



Γράφει η Μιχαλού
Τα έχει πάρει λέει η Κυβέρνηση με τα νέα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές και διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να τα δεχτεί!!! 
Και η τρόικα τα ακούει αυτά και γελάει κάνοντας μάλιστα τη χάρη στους δημοσιογράφους να απαντήσει ότι  «ουδέποτε ζήτησε οριζόντιες περικοπές. Το αντίθετο, και τώρα περισσότερο από ότι στο παρελθόν, αποθαρρύνει τις οριζόντιες παρεμβάσεις και συνιστά την περιστολή δαπανών που δεν αγγίζουν τις κοινωνικές παροχές. Και ένα τέτοιο πεδίο μεταξύ πολλών άλλων ήταν και παραμένει το πεδίο των στρατιωτικών δαπανών, εξοπλιστικών και λειτουργικών…» για όποιον δεν κατάλαβε(!).
Δηλαδή με λίγα λόγια επισημαίνει ότι η ίδια δεν θέλει άλλα οριζόντια μέτρα και απλά έχει συμφωνήσει με την Κυβέρνηση να ξεμπερδέψει (ξεπουλήσει) τις όποιες αμυντικές υποδομές, αλλά και να  της χαριστούν  τα νερά (ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ)!!!
Και αυτά μέχρι τέλος του χρόνου γιατί θυμίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει ήδη για τα «πρωτογενή πλεονάσματα» (τέρμα τα ουουουου ρε) όχι μόνο του 2014 (στο 1,5% του ΑΕΠ) αλλά και του 3% και 4,5% του ΑΕΠ από το 2015 μέχρι και το 2016, ως απαραίτητη προϋπόθεση για το τρίτο δάνειο και την νέα αναδιάρθρωση του χρέους… Που σημαίνει ότι έχουν κλείσει και τα ξεπουλήματα από τώρα των επόμενων ετών…
Εντωμεταξύ ο Σαμαράς ψευτοτσαμπουκαλεύεται με εκλογές… Ξεχνώντας ότι οι Τόμσεν και όμοιοί του χέστηκαν για το πότε θα στηθούν οι κάλπες . Σε απλά ελληνικά του λένε … και δεν πας να γ@μ@θείς…


το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: