ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.12.13

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

 Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας
Ανοιχτές για το κοινό θα παραμείνουν οι ΔΟΥ τελικά την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου του 2014, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι έκτακτες συναλλαγές. Σύμφωνα με νέα εγκύκλιο, που εξέδωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά. Έτσι, δίνεται παράταση και για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. 
Αρχικά, είχε οριστεί ότι οι ΔΟΥ δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την ερχόμενη Πέμπτη και την Παρασκευή, όμως οι υπάλληλοι θα βρίσκονταν στις θέσεις εργασίας τους ώστε να ενημερωθούν κυρίως για τις διατάξεις του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας. Η νέα εγκύκλιος αναφέρει ότι οι εκτελούντες προϊστάμενοι των  ΔΥΟ θα πρέπει να ορίσουν τρεις έως πέντε υπαλλήλους- ανάλογα με το μέγεθος της κάθε ΔΥΟ-για την πραγματοποίηση των παραπάνω εκτάκτων περιπτώσεων συναλλαγών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. 
Οι συναλλαγές αυτές αφορούν:
-Τη χορήγηση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας, που λήγει η προθεσμία υποβολής του,
-Την παραλαβή κατατεθειμένων πινακίδων κυκλοφορίας, με την ταυτόχρονη πληρωμή τελών του 2014,
-Την κατάθεση δήλωσης μεταβίβασης ακινήτου κατοίκου εξωτερικού, σε εκτέλεση προσυμφώνου μεταβίβασης που λήγει η προθεσμία,
-Τη κατάθεση δήλωσης κληρονομιάς, κλπ.
Το υπουργείο Οικονομικών τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι η παράταση δόθηκε λόγω της υψηλής προσέλευσης των πολιτών στις ΔΟΥ και στις τράπεζες, προκειμένου να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας. Το υπουργείο χαρακτηρίζει αξιέπαινη την προσέλευση των πολιτών και ευχαριστεί όσους ήδη ανταποκρίθηκαν έγκαιρα και με συνέπεια στην υποχρέωσή τους.
]

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: