ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.1.14

ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!! Ο Π. Ευσταθίου παραδέχτηκε ότι έδωσε μίζες και ανέφερε ονόματα


 Εξοπλιστικά

Νέα τροπή παίρνουν οι εξελίξεις της υπόθεσης των εξοπλιστικών προγραμμάτων και των μιζών που διοχετεύθηκαν σε αξιωματούχους την εποχή εκείνη.
Όπως μεταδίδει το euro2day.gr μεταξύ των προσώπων που φέρεται να κατονόμασε ο κ. Ευσταθίου είναι και αυτά του πρώην αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ναυάρχου Γιώργου Θεοδωρουλάκη και του πρώην αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγού Κωνσταντίνου Παναγιωτάκη. Επίσης ο Π. Ευσταθίου έχει κατονομάσει αξιωματικούς, καθώς και τρεις Γερμανούς, μεγαλοστελέχη της ALTLAS που μοίραζαν μίζες.
Ουσιαστικά, ο κ. Ευσταθίου επιβεβαίωσε στους ανακριτές τα όσα είχε υποστηρίξει ο Αντώνης Κάντας. 'Όπως υποστήριξε στους ανακριτές ο ίδιος έδωσε  μίζες περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ σε τουλάχιστον δέκα πρόσωπα τα οποία ωστόσο είναι ήδη γνωστά στους ανακριτές, ενώ υποστήριξε ότι ο Αντώνης Κάντας τον εκβίαζε για να μην μπλοκάρει την αγοραπωλησία συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων.
Ο κ. Ευσταθίου φέρεται να κατονόμασε και τον πρώην επικεφαλής της ΕΒΟ ότι έλαβε χρήματα προκειμένου να τα δώσει στον αντιπρόεδρο και μετέπειτα διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΒΟ Παύλο Νικολαϊδη. Ο τελευταίος ήταν κουμπάρος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.
Ο ανακριτής διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλής ρώτησε επίμονα τον κ. Ευσταθίου για το αν δόθηκε μίζα στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου. Ωστόσο ο κ. Ευσταθίου απάντησε αρνητικά, όπως επίσης και όταν ρωτήθηκε για τους Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννη Σμπώκο.
Ως προς τον τροπο που διοχετεύονταν οι μίζες ο Π. Ευσταθίου φέρεται να είπε ότι οι ύποπτες πληρωμές γίνονταν μέσω της off shore IRON της οποίας ήταν ιδιοκτήτης. Ο ίδιος φέρεται μάλιστα να ομολόγησε ότι είναι ιδιοκτήτης άλλων δυο off shore εταιριών.
Να σημειωθεί ότι ο Π. Ευσταθίου έχει ήδη συναινέσει στο άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: