ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.1.14

Πρέπει να συλληφθεί ο Σημίτης και το ληστρικό περιβάλλον του, για τη κατασκευή του επονείδιστου χρέους.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ 1997 ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ
κλικ στη φωτο για αναγνωση
  — ΕΛΑΒΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Γ.Δ.
  — «O εξωτερικός δανεισμός σωσίβιο(;) για την κρίση» ….και «υπόγειος» τρόπος χρηματοδότησης των εξοπλιστικών.

  — Καλημέρα (Καλησπέρα),
  — Στην χθεσινή ανάρτηση ….«Τα εξοπλιστικά 1997 Σημίτη – Τσοχατζόπουλου σε ολοκληρωτικό οργασμό με μπόχα μίζας….»  αναφέρονταν ότι το    ….»Που θα έβρισκαν τα λεφτά τα ΠΑΣΟΚοειδή(;) ….θα το δούμε σε επόμενη ανάρτηση».
  — Ας διαβάσουμε λοιπόν τι έγραφε σχετικά «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» της 20.11.1997,  στο πρωτοσέλιδο ….δίπλα ακριβώς από την αναφορά της στην κρίσιμη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ ….την προηγουμένη μέρα (το σχετικό κείμενο, παρακάτω ….με συνημμένη φωτο).
Επίσης σε άλλο άρθρο (σελ.17)  της εφημερίδας(φωτο) …. την ίδια ημερομηνία!!!!!!!!! ….με τίτλο,  »Τρία μέτρα για την αγορά χρήματος»  /   Πράξεις swaps, εξωτερικός δανεισμός και εκδόσεις ομολόγων με ρήτρα ξένου συναλλάγματος»   ….διαβάζουμε και τρίβουμε τα μάτια μας! 
Ανέλαβε εσύ Μπαρμπανίκο τον παραπέρα σχολιασμό ….εγώ σταματάω εδώ  ….έχω ξεχάσει τα οικονομικά μου  ….τα σχετικά εγχειρίδια τα  κατέβασα από την βιβλιοθήκη μου και τα πέταξα -κυριολεκτώ- στον σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς  ….και πες μου ….πιστεύεις ότι «εκ συμπτώσεως» η εφημερίδα «είχε ανακατέψει» στο ίδιο φύλλο ….τα άρθρα για τα εξοπλιστικά με αυτά για τον εξωτερικό δανεισμό; 
Εγώ λέω όχι!  ….απλά δεν ήθελαν να γράψουν -τότε- ανοικτά ….το -σήμερα- πανθομολογούμενο ….ότι δηλαδή τα εξοπλιστικά χρηματοδοτήθηκαν με εξωτερικό δανεισμό ….από τους ίδιους τους «μειζοδότες» προμηθευτές ….επαυξάνοντας έτσι παράνομα και βρώμικα το δημόσιο χρέος.
[Κόφτο ....Αργύρη Ντινόπουλε (σήμερα στον ΣΚΑΪ)....έχει δίκιο ο Ν. ο Μαριάς όταν μιλάει για επονείδιστη -πρόστυχη λέω εγώ- επαύξηση του δημοσίου χρέους!  Αλλά με ποια Δικαιοσύνη;;;;]
//////////////////////////////////////////////////////////////////
«O εξωτερικός δανεισμός σωσίβιο για την κρίση»
Πρoς ομαλοποίηση της αγοράς(!!!!!)
Στην αγορά των μακροχρόνιων ομολόγων σταθερού επιτοκίου στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον των νομισματικών αρχών*, προκειμένου να διαμορφώσουν συνθήκες ταχύτερης ομαλοποίησης της αγοράς χρήματος. Αναγνωρίζεται τώρα ότι η βάση της νομισματικής αναταραχής είναι η αγορά ομολόγων και σε αυτήν θα κατευθυνθούν τα μέτρα, με σκοπό να υπάρχουν υγιείς διέξοδοι για τους ξένους που ρευστοποιούν κρατικούς τίτλους λόγω ζημιών. Τούτο θα γίνει είτε με πράξεις ανταλλαγής παλαιότερων τίτλων με νέους υψηλότερης απόδοσης είτε με ευθεία αντικατάσταση αυτών μέσω της προσφυγής στον εξωτερικό δανεισμό.
Ήδη, το υπουργείο Οικονομικών** συνήψε δάνειο ύψους 1 δισ. μάρκων και βρίσκεται σε συνεννοήσεις για δεύτερο ύψους 1,2 δισ. δολ.   Mε τις κινήσεις  αυτές επιχειρείται η «κάλυψη» των ξένων επενδυτών, ώστε να μην επαναληφθεί, κατά τον προσεχή κρίσιμο Δεκέμβριο, με τις υψηλές δανειακές ανάγκες ύψους περίπου 2 τρισ. δρχ., το φαινόμενο της μαζικής πώλησης ομολόγων από ξένους οίκους. H κυβέρνηση θέλει να αποφύγει σε κάθε περίπτωση μια τέτοια εξέλιξη, η οποία θα παρέτεινε τον χρόνο διατήρησης των επιτοκίων σε υψηλά επίπεδα ή ακόμα και θα προκαλούσε νέο κύμα ανόδου. Ήδη, δέχεται τις συνέπειες της παρούσης ανόδου των επιτοκίων, η οποία ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση αύριο από την Κτηματική Τράπεζα των νέων αυξημένων επιτοκίων για τα στεγαστικά δάνεια. (Σελ. 17)»
//////////////////////////////////////////////////////////

Άρχων των «νομισματικών αρχών» ….του σκότους ….του εβραϊκού δηλαδή ιδρύματος Rothschild  ….ήταν τότε ο Λ. Παπαδήμος, άνθρωπος του Σημίτη.
**  Στο υπουργείο Οικονομικών -ευρύτερα-  »σκατζήδες» ….συγγνώμη υπουργοί ήθελα να πω  ….ήταν ο Γιάννος ο κουμπάρος του σημερινού «σκατζή», αντάμα με τον Χ. Πάκτα, τον Α. τον  Μπαλτά, τον Δρυός πεσούσης -χώρας- ξυλευόμενο
   ….και τον «εδώ πολυφαγείο ….ειδικό των swaps» …. Νικόλα Α Χριστοδουλάκη  ….«πολυτεχνίτη» σύντροφο της  καλο-πληρωμένης ….εβροπαίας επιτρόπου των ψαριών και ταυτόχρονα ….»ερημοσπίτη» , ειδικό της αποδιοργάνωσης και της διάλυσης της οικονομίας της χώρας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: