ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.1.14

Μία είναι η ουσία... κράτος είναι η Εφορία

Κατάφεραν τελικά η χώρα να ορίζεται και να κυβερνάται μόνο από ένα Υπουργείο. Τα δικαίωμα ζωής, υγείας, παιδείας, ιδιοκτησίας, δικαιοσύνης έχουν γίνει όλα χαρτοφυλάκια του υπουργείου οικονομικών. Οι δανειστές κατάφεραν τελικά αυτό που μέχρι πριν λίγα χρόνια θα φαινόταν αδιανόητο για μια ελεύθερη χώρα. Να ορίσουν τιμή ζωής, με φύλακες την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και τον παρακρατικό στρατό που το απαρτίζει. 
Είναι δυνατόν να καθόμαστε και να συζητάμε έστω και για πλάκα ότι η περίθαλψή σου σε δημόσιο νοσοκομείο θα ορίζεται ως διανυκτέρευση;  Φθάσαμε στο σημείο να αποδεχόμαστε ότι αν δεν έχεις να πληρώσεις την διανυκτέρευση στο hotel Ευαγγελισμός ή στο motel Ιπποκράτειο, το χρέος σου μαζί με τις εξετάσεις που δεν έχεις να πληρώσεις, θα μεταφέρονται με ένα κλικ του κουμπιού στις ΔΟΥ και από εκεί θα ξεκινάει το πανηγύρι των κατασχέσεων γιατί πάλεψες να ζήσεις.  Τι άλλο θα σκεφτούν για να μεγαλώσουν τον τιμοκατάλογο;  Να κατατάξουν τα δημόσια νοσοκομεία σε κατηγορίες 5 αστέρων ή 3 αστέρων και ανάλογα που θα σου τύχει να πάθεις κολικό νεφρού θα κρίνεται και το ποσό της διανυκτέρευσης; Δηλαδή, θα πηγαίνεις στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου-νοσοκομείου και θα σε ρωτάνε: “Ημιδιαμονή ή ολόκληρη την βραδιά”;  Ότι θα κατάφερναν να μετατρέψουν τα δημόσια νοσοκομεία σε γαμιστρώνες δεν το φαντάζονταν ούτε το πιο άρρωστο μυαλό.  Και άντε να το καταπιούμε και αυτό το απάνθρωπο μέτρο.  Πού κολλάει η επιλογή του αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις να έχει τελικό κριτή την εφορία;  Κι αν πάθεις ουρολοίμωξη από ενδονοσοκομειακή βρώμα και εξαιτίας της αμέλειας απολύμανσης των υπαλλήλων μείνεις μία εβδομάδα, ποιος θα πληρώσει τις αναγκαστικές διανυκτερεύσεις; Εσύ ή το κράτος που από αμέλεια σε έκανε να “διανυκτερεύσεις”; Τουλάχιστον στους γαμιστρώνες πλήρωνες για να ξελαφρώνεις εσύ και όχι ο ξενοδόχος. 
Είναι δυνατόν να ορίζει τις αποφάσεις σου το υπουργείο Οικονομικών;  Χρωστάς της Μιχαλούς στο ασφαλιστικό σου ταμείο ή στο λογαριασμού νερού του Δήμου σου ή στην ΔΕΗ.  Τι σημαίνει μεταφέρονται τα χρέη που έχεις εσύ προς αυτούς στην αρμόδια ΔΟΥ;  Με ποιο σκεπτικό η απόφαση ενός ανθρώπου να μην πληρώνει τις άδικες αυξήσεις για τις μηδαμινές υπηρεσίες που επιβάλλει ένας φορέας θα έχει με τον έτσι γουστάρω νόμο τελικό κριτή την εφορία;  Τι δουλειά έχει η σπασμένη σωλήνα του Δήμου ή η άρνηση να πληρώσεις τα τέλη της ΝΕΡΙΤ που δεν έχει σήμα εκεί που μένεις με τον πάγκο της εφορίας;  Δεν χρωστάς στην εφορία, απλά δεν γουστάρεις να πληρώσεις τον φορέα που μου έχει επιβάλλει το Κράτος. Ας σου κάνει μήνυση ο φορέας να έχεις το δικαίωμα στο δικαστήριο να υπερασπιστείς τις αποφάσεις σου με στοιχεία.  Το υπουργείο Οικονομικών γιατί παρεμβαίνει;  Τι είναι τελικά;  Η απόλυτη Δικαιοσύνη της χώρας; 
Φτάνεις και κάποια στιγμή στην ζωή σου, αν και δεν το φανταζόσουν ποτέ, να στηθείς στο εδώλιο ως κατηγορούμενος και ο μεγάλος Δικαστής αποφασίζει να σου επιβάλλει πρόστιμο. Δεν το πληρώνεις είτε γιατί δεν γουστάρεις είτε γιατί δεν έχεις ρευστό. Άμεσα το πρόστιμό σου μεταβαίνει στην εφορία και εσύ δεν αναρωτιέσαι καν τι δουλειά έχει η Δικαιοσύνη με το υπουργείο Οικονομικών. Να χρωστάς στο υπουργείο Δικαιοσύνης, μια χαρά ταμείο έχει από όπου πληρώνονται και οι μεγάλοι Δικαστές. Να σου κατάσχει την περιούσια η Δικαιοσύνη, η εφορία τι δουλειά έχει να παρεμβαίνει; 
Μπαίνει σε ισχύ άμεσα η πληρωμή εξετάσεων ανά μάθημα στα δημόσια Πανεπιστήμια. Αν ο φοιτητής δεν έχει να πληρώσει το χρέος του, παρόλο που πέρασε το μάθημα, το χρέος θα πάει στην εφορία.  Τρως πρόστιμο εξαιτίας αιθαλομίχλης, το πρόστιμο δεν πάει στο υπουργείο Περιβάλλοντος αλλά στην εφορία. Τρως πρόστιμο γιατί καπνίζεις σε ένα μαγαζί, το χρέος πάει στην εφορία και όχι στο υπουργείο Υγείας. Τρως κλήση από την τροχαία το πρόστιμο πάει στην εφορία και όχι στο υπουργείο Μεταφορών. Οποιαδήποτε τιμωρία σου χρηματική τελικά πάει στην εφορία. 
Υπάρχει το τρελό καθεστώς ότι το υπουργείο Οικονομικών μέσω των εφοριών τα μαζεύει για να υλοποιήσει τον προϋπολογισμό του κράτους.  Ποιου κράτους;  Αφού το ίδιο χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής του.  Άρα πρώτα θα πληρώσει τους δανειστές και ό,τι περισσέψει θα πάει στον προϋπολογισμό.  Το μεγάλο κόλπο τους ήταν να σε κάνουν Κράτος.  Διότι εσύ δεν χρωστούσες, το Κράτος χρωστούσε. Άραγε εσύ είσαι ή νιώθεις Κράτος; 
Για να σου τα πάρουν όλα με το έτσι θέλω ένας τρόπος υπήρχε μόνο. Να δημιουργήσουν Κυβέρνηση Είσπραξης Επιβεβλημένων Χρεών και επειδή με αυτό το σύστημα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τιμωρηθείς για κάτι, το μόνο σίγουρο ραντεβού σου πλέον δεν είναι με τον Θάνατο αλλά με την Εφορία.
Υ.Γ: Μία είναι η ουσία, θα σε βρει η εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: