ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.1.14

SUCCESS STORY ΣΥΝΕΧΕΙΑ:Αυξήσεις εως 157% στο τέλος ΑΠΕ που πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ!

Αυξήσεις εως 157% στο τέλος ΑΠΕ που πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ!
Μέχρι τον Μάρτιο παγώνουν οι αυξήσεις, από 82% εως 157%, στο τέλος ΑΠΕ που πληρώνουν όλοι μέσω ΔΕΗ, γιατί εξαρτώνται από το ''κούρεμα'' που θα επιβληθεί στις εγγυημένες τιμές που εισπράττουν σήμερα όσοι έβαλαν φωτοβολταϊκά.
Στα μουλωχτά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δημοσιεύτηκε η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για αυξήσεις από 82% εως 157%, στο τέλος ΑΠΕ που πληρώνουν όλοι μέσω ΔΕΗ.

Οι απίστευτες αυτές αυξήσεις όμως θα παραμείνουν στον ''πάγο'' για 3 περίπου μήνες, εως δηλαδή τον Μάρτιο του 2014. Τις αυξήσεις αυτές θα τις γλιτώσουμε μόνον εαν το υπουργείο Περιβάλλοντος περάσει από τη Βουλή νομοσχέδιο που θα κουρεύει εως 50% τις εγγυημένες τιμές που εισπράττουν μέχρι και σήμερα οι επενδυτές των υφιστάμενων φωτοβολταικών.

Όλα αυτά γίνονται βάσει μνημονιακής υποχρέωσης για μηδενισμό του ελλείμματος του ειδικού λογαριασμού από τον οποίο πληρώνονται οι παραγωγοί ενέργειας από φωτοβολταϊκά και άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Και ενώ οι αυξήσεις αυτές είναι ακόμα στον ''πάγο'', από την Πρωτοχρονιά ισχύουν οι επιβαρύνσεις των 3 ευρώ σε όλους τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, οι οποίες γίνονται για τη ΝΕΡΙΤ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: