ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.14

Βόμβα από την ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ Σπυράκη που τινάζει πολλά στον αέρα. Όλοι το γνώριζαν εκτός από τους πολίτες…

Σπυράκη
Δείτε το βίντεο με την Σπυράκη από το 1.01 και μετά να φρίξετε! Τρομακτικό ...
Λέει ότι …ανάμεσα στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου του 2012 έγινε bank-run στην Ελλάδα μας λέει η κ. Σπυράκη, με αποτέλεσμα να φεύγει αεροπλάνο μυστικά από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας ,να πηγαίνει στην Ιταλία και να επιστρέφει γεμάτο λεφτά που πήγαιναν στην τράπεζα της Ελλάδος για να τροφοδοτηθούν οι στεγνές τράπεζες με μετρητά .
Αυτή το γνώριζε αλλά το αποσιώπησε, λόγω του ότι μπορούσε να δημιουργηθεί μεγάλος πανικός. Αυτό όμως από μόνο του θα έπρεπε να ρίξει την κυβέρνηση και ναΔΙΑΛΥΣΕΙ την όποια αξιοπιστία της απόμεινε.Σπυράκη
Από πού προέρχονταν τα λεφτά και πόσο τα…. πληρώνουμε;

 


[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: