ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.14

Φορολογικές παγίδες τα κόλπα του Θεοχάρη, για δήθεν διανομή «Προνοιακού Μερίσματος»

  ΠΑΓΙΔΕΣ ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
— ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΦΤΩΧΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΦΑΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 
— ….ΜΑΓΚΕΣ, ΟΣΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ, «ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ!!!»
 Στον πίνακα Ε -εισόδημα από ακίνητα- του εντύπου της δήλωσης(Ε1) φορολογίας εισοδήματος Ο.Ε 2013 (εικ. 1) βλέπουμε ότι η δωρεάν παραχώρηση «παράγει» εισόδημα δηλούμενο στον κωδ. 129.
 Στον πίνακα 5 -προσδιορισμός αντικειμενικής(τεκμαρτής) δαπάνης- της δήλωσης (εικ. 2) ….στον κωδ. 204,κλπ. η δωρεάν παραχώρηση ακινήτου αυξάνει την αντικειμενική δαπάνη.
  — Δηλαδή ….»Timeo Samaro-Venizelious  et dona ferentes»
  — Αυτή η ιστορία με «αφορά» προσωπικά -όπως και χιλιάδες ανθρώπους- ….γιατί κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο ….άνεργο ….πήγε -εδώ και τρία χρόνια- από το ….Άστυ στο Χωριό ….όπου -οι συγγενείς- ….του παραχωρήσαμε δωρεάν μια αγροικία 50 τ.μ -του 1930- με κάποια έκταση 200 τ.μ τριγύρω ….όπου ο άνεργος οικοδόμος εγκαταστάθηκε και ζει -χωρίς ηλεκτρικό- με την ψιλο-εκμετάλλευση της μικρής αγροτικής έκτασης ….και την βοήθεια συγγενών και γειτόνων.
— Ο άνθρωπος αυτός στην Δ.Φ.Ε  Οικ. Ετ. 2013 ….αναφέρει ως διεύθυνση την κατοικία αυτή -διαμονή με δωρεάν παραχώρηση- και φυσικά οι εξ” αδιαιρέτου συγκύριοι (4 τον αριθμό) δεν αναφέρουμε στις δηλώσεις μας τεκμαρτό εισόδημα από δωρεάν παραχώρηση ….κάποιας εγκαταλειμμένης αγροικίας.
— Ενώ έχει τα «προσόντα» για να κάνει αίτηση χορήγησης προνοιακού μερίσματος ανέργου ….δεν θα την κάνει ….γιατί κάποιος ά-Χαρος ατσούμπαλος  (αδέξιοςάγαρμπος) πολιτικά ….κύριος του κόμματος του κ. Μόσιαλου έμαθε πέντε προγραμματάκια και νομίζει -η μετριότης- ότι έπιασε τον «παπά από τ” αυγά» ….συγγνώμη ότι κυβερνάει την χώρα ήθελα να πω ….αφού οι εντολοδόχοι του είναι ή εντελώς άχρηστοι ή βρήκαν έναν «αφελή» και τον χρησιμοποιούν ….ας πούμε όπως τον Άδωνις.
— ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ.
— Όλη την πολιτική διαφημιστική καμπάνια του Α. Σαμαρά για το προνοιακό μέρισμα ….ο κύριος Αυτός την «μάμησε» ….στην κυριολεξία!
—  Ρε μπας και έχουμε Μόσιαλη νεοφιλελεύθερη χείρα εδώ ….που κτυπάει-σαμποτάρει -με την ανοχή ή τις ευλογίες του Βαγγέλη- την Δεξά του Αντώνη!  Θα δείξει!
— ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΤΏΡΑ ….ΌΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΣΤΗΜΈΝΗ Ο κ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ!
— ΠΡΟΣΟΧΉ! ….ΛΈΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΛΑΒΈΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΤΩΝ «ΚΌΛΠΩΝ» ΤΟΥ ….ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΏΝ ΜΈΤΡΩΝ ….ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.
—  
— [ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: