ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.14

Αντί να εξηγήσει πώς και γιατί έκανε προεκλογικό αγώνα ως υφυπουργός, επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό



Αφού χρησιμοποίησε τον υπουργικό του θώκο, όχι για να προσφέρει στον ρόλο που του ανατέθηκε αλλά για να προωθήσει την υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή με την Ελιά, ο Παντελής Καψής «ξαναχτύπησε» χθες βάλλοντας ακόμη μία φορά κατά των κυβερνήσεων της Ν.Δ. 
Ακόμα και στην κόντρα του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης δεν έχασε την ευκαιρία να καταφερθεί εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από αυτόν. 

Η αφορμή

Η αφορμή δόθηκε από την αναφορά του κ. Καμμένου στην υποψηφιότητά του: «Στα άλλα ψηφοδέλτια υπάρχει για πρώτη φορά η ηχηρή εκπροσώπηση της διαπλοκής. Στη Ν.Δ. εκπροσωπούνται εργολάβοι και ο εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες, ενώ σε άλλο ψηφοδέλτιο ο εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Καψής» είπε στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του.

Ο μέχρι πρότινος υφυπουργός απάντησε στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Είναι προφανές ότι κάτι καλό έχω κάνει για να μου επιτίθεται ο κ. Καμμένος. Κατά τα άλλα, αντί να παριστάνει τον κατήγορο είναι καιρός να απολογηθεί για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Καραμανλή, που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία». «Φέρει κι αυτός», καταλήγει η δήλωση του κ. Καψή, «ακέραιη την ευθύνη για τις επιπτώσεις της κρίσης, που τόσο πολλά στοίχισε στον ελληνικό λαό».

Ο Πάνος Καμμένος «σήκωσε το γάντι» και ανταπάντησε λακωνικά στον πρώην υφυπουργό: «Ενα μόνο έχω να πω στον Παντελή Καψή: Ο πρωθυπουργός για τον οποίο θα πρέπει, όπως λέει, να ντρέπομαι, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για να γίνει υπουργός. Ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: