ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.14

Βάζουν χέρι στα ταμεία λίγο πριν την κάλπη με γερμανικό σχέδιο



ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο ασφαλιστικό με 8 αλλαγές “γερμανικού τύπου”
Ανατρέπονται όλα στο ασφαλιστικό σύστημα. Δεν κρατιούνται οι μνημονικοί. Το υπουργείο Εργασίας ήδη μελετά το γερμανικό σύστημα το οποίο θα αποτελέσει τη βάση πάνω στο οποίο θα στηριχτεί το νέο ελληνικό....

Οι αλλαγές ακουμπούν τουλάχιστον οκτώ βασικά σημεία και πιο συγκεκριμένα αλλάζουν τα πάντα στις συντάξεις, τις εισφορές και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.
Το νέο ασφαλιστικό, όπως το παρουσιάζει ο «Τύπος της Κυριακής» χτίζεται με τη συνδρομή και τεχνογνωσία του γερμανικού ΙΚΑ, ενώ και η Τρόικα έχει θέσει επιτακτικά ζήτημα αλλαγώ στις συντάξεις και νέου ασφαλιστικού μέσα στο 2014.
Για το λόγο αυτό έχει συμπεριληφθεί και ειδικό κεφάλαιο στο νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που συμφωνήθηκε με την κυβέρνηση.
Το συνταξιοδοτικό μοντέλο της Γερμανίας παρουσιάστηκε σε “κλειστή” ενημέρωση που είχαν η διοίκηση και στελέχη του ΙΚΑ από τον πρόεδρο του Οργανισμού Γερμανικής Ασφάλισης Συντάξεων, δρ Αξελ Ράιμαν, το διήμερο της Μεγάλης Τρίτης και της Μεγάλης Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Βέβαια, ο Ράιμαν δεν ήρθε μόνος του αλλά προσκλήθηκε από τη διοίκηση του ΙΚΑ, για να δώσει τεχνογνωσία για το πως λειτουργεί το συνταξιοδοτικό σύστημα της Γερμανίας που καλύπτει 75,8 εκατομμύρια ασφαλισμένους και 30,2 εκατομμύρια συνταξιούχους με ετήσιο προϋπολογισμό 397 δισ. ευρώ.
Το «γερμανικό μοντέλο» θα αποτελέσει τον κορμό των αλλαγών που θα γίνουν στο ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα, με πρώτο βήμα τις ενοποιήσεις των Ταμείων σε τρεις φορείς και από το 2016 – 2017 τη δημιουργία ενός και μόνο Εθνικού Φορέα Σύνταξης.
Η κυβέρνηση (υπουργείο Εργασίας) προετοιμάζει τις αλλαγές και αναμένεται να ανακοινωθεί επιτροπή με συντονιστή το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), το οποίο θα παραδώσει πόρισμα – μελέτη για τις ενοποιήσεις των Ταμείων μέχρι το φθινόπωρο, ώστε μέχρι το τέλος του 2014 – αρχές 2015 – να έχει ψηφιστεί ο νέος νόμος.
Αναλυτικά οι οκτώ παρεμβάσεις που προετοιμάζονται:
  1. Ατομικοί λογαριασμοί στην κύρια ασφάλιση: Κάθε εργαζόμενος θα παίρνει σύνταξη με βάση τις εισφορές που έχει πληρώσει
  2. Ρήτρα αύξησης εισφορών ή μείωσης συντάξεων και για τα ελλείμματα των Ταμείων κύριας σύνταξης: Αυτόματες αναπροσαρμογές των συντάξεων και εισφορών σε περίπτωση που ξεφεύγουν οι συνταξιοδοτικές δαπάνες.
  3. Ενοποιήσεις Ταμείων για κύρια σύνταξη σε 3 φορείς από το 2015: Το ΙΚΑ θα περιλαμβάνει όλους τους μισθωτούς ιδιωτικού / δημοσίου τομέα, ο ΟΑΕΕ όλους τους αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες και ο ΟΓΑ τους αγρότες.
  4. Ενσωμάτωση επικουρικών Ταμείων στο ΙΚΑ από το 2015: Συγχώνευση κύριας και επικουρικής σύνταξης
  5. Αλλαγές στα χαμηλά όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από το 2015: Φραγμός στις πρόωρες συντάξεις πριν τα 62
  6. Μείωση στα ποσοστά αναπλήρωσης κύριων και επικουρικών συντάξεων: Η ενοποίηση των συντάξεων θα γίνει με μείωση και των σημερινών ποσοστών αναπλήρωσης ώστε το συνολικό ποσό να μην υπερβαίνει το 65%.
  7. Είσοδος επαγγελματικών ταμείων ασφάλισης: Τα Ταμεία που θα αποφασίσουν να δημιουργήσουν επιμέρους κλάδοι με συμφωνία εργαζομένων εργοδοτών για συμπληρωματικές παροχές.
  8. Ενα Ταμείο για σύνταξη ως τις αρχές του 2017: Ο Εθνικός Φορέας θα είναι ουσιαστικά το ΙΚΑ μέσω στο οποίο θα λειτουργούν ως τομείς όλα τα επιμέρους ταμεία.



πηγη

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλοπροαίρετη ενημέρωση. Λογική λύση είναι να κλείσουν 500.000 επιχειρήσεις οι οποίες χρωστάνε στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ και να κατασχεθούν περιουσίες για το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ το οποίο χρεώνει 480 € το μήνα, ενώ στην Ευρώπη είναι 80 €;
Αξιόποινη πράξη επειδή δεν είχα χρήματα να ασφαλίσω τον εαυτό μου; Άς ξυπνήσουν 4.000.000 Έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες. Τότε θα έλθει δικαιοσύνη.
Η σύνταξη των 1.500 € γίνεται 360 € απο 1-1- 2015. Άρα και η εισφορά πρέπει να είναι στα 80 € μηνιαίως στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ.

Τασιόπουλος Παναγιώτης Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα Χατζημαρκάκη ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ

http://www.youtube.com/watch?v=o7AGjE-Q1LM Xατζημαρκάκης
συνέντευξη 3,5 λεπτά.
https://www.youtube.com/watch?v=au8io6VXJQU Xατζημαρκάκης ομιλία ευρωκοινοβούλιο 1 λεπτό
Κόμμα Χατζημαρκάκη ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και κόμμα Επαγγελματιών Τασιόπουλος, ΜΑΖΙ στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14 (OΜΙΛΙΑ) Τασιόπουλος Παναγιώτης Συνεργαζόμενος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα Χατζημαρκάκη ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
https://www.youtube.com/watch?v=GEZ8hpr0LCE#t=13 (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Τασιόπουλος Παναγιώτης. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής.
To νέο ασφαλιστικό έρχεται. Θα μας εξαφανίσει όλους.
O επαγγελματίας οφείλει 450 € το μήνα στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ!
Kάθε μέρα που ξημερώνει οφείλει 60 € πάγια έξοδα. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
Τώρα:
ΔΙΑΓΡΑΦΗ όλων των παράνομων χρεώσεων προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση, προς τα οφειλόμενα, με 80 € το μήνα, όσο στα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Ανάλογη σύνταξη προς τις εισφορές του καθενός.
Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία.
Ο υπερφορολογημένος ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ