ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.14

Με ομαδική παραίτηση απειλούν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ


«Θα αποσυρθούν όλοι οι υποψήφιοι επιμελητηριακοί, από τα ψηφοδέλτια των κομμάτων  ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για το Ευρωκοινοβούλιο, τους Δήμους και της Περιφέρειες, εφόσον η κυβέρνηση αρνηθεί να άρει την διάταξη για την μη υποχρεωτική εγγραφή στα επιμελητήρια από 1.1.2015, η οποία

οδηγεί σε μαρασμό τα επιμελητήρια και σε αφανισμό τον επιμελητηριακό θεσμό»! Αυτό αποφάσισε η έκτατη Γενική Συνέλευση των επιμελητηρίων, σήμερα, 25 Απριλίου 2014, η οποία συνήλθε στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Ήδη, κατά τη διάρκεια της ΓΣ ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του ΕΒΕΠ κ. Βασίλης Κορκίδης, δήλωσε την απόφασή του, που κοινοποίησε στον Πρωθυπουργό, να παραιτηθεί από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, αν η κυβέρνηση αρνηθεί την τροπολογία των επιμελητηρίων. Ομοίως και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Α΄ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη «Κεντρική Μακεδονία-Περιφέρεια Πρωταθλήτρια», Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε από του βήματος την απόφαση για παραίτηση.
Στο μεταξύ, μορφή μπαράζ έλαβε η κατάθεση της τροπολογίας των 185 βουλευτών για την άρση της μη υποχρεωτικής εγγραφής.

ΔΗ.ΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ. καθώς και οι βουλευτές Α. Λοβέρδος και Μ. Ανδρουλάκη κατέθεσαν ήδη την τροπολογία και απαιτούν να γίνει δεκτή άμεσα η συζήτησή της.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου:

«Η θαρραλέα πολιτική πράξη των παραπάνω κομμάτων και βουλευτών, να πάνε αντίθετα στον εύκολο λαϊκισμό και να καταθέσουν τροπολογία για διατήρηση της υποχρεωτικής εγγραφής στα Επιμελητήρια, είναι ζητούμενο να βρει υποστηρικτές στα άλλα κόμματα. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τη στάση των 185 βουλευτών από όλες τις παρατάξεις που είχαν πρόσφατα εκφράσει με την υπογραφή τους συμπαράσταση στα αιτήματα των Επιμελητηρίων. Ήρθε η ώρα να αποδείξουν τη συνέπεια των λόγων τους».

Πριν την απόφαση, θέση μάχης για την υπεράσπιση της ύπαρξής τους έλαβαν τα επιμελητήρια δια των εκπροσώπων τους, στη ΓΣ με κεντρικό άξονα τη δρομολόγηση δράσεων και ενεργειών τόσο εν όψει των εκλογών όσο και μετά από αυτές και εφόσον η κυβέρνηση δεν ακούσει την φωνή της λογικής.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη από όλα τα επιμελητήρια και το κλίμα ήταν μαχητικό  αγωνιστικό. Όλοι σχεδόν οι ομιλητές, αλλά και οι αντιπρόσωποι που συμμετείχαν στον διάλογο, κατάγγειλαν την παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης που σκόπευε να εγκλωβίσει τα επιμελητήρια σε μια, χωρίς ελπίδα, άπρακτη αναμονή επίλυσης τους προβλήματος της άρσης των μη υποχρεωτικής εγγραφής στα επιμελητήρια από 1.1.2015. Αυτή η αναμονή έλαβε τέλος εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα τα επιμελητήρια είναι αποφασισμένα να διεκδικήσουν την τροποποίηση του νόμου με όσα μέσα διαθέτουν.

Πηγή:papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: