ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.09

ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Η ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ...ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ


ΚΑΚΑΛΗΣ: Μπορείτε να μας πείτε, ποιο είναι το νόημα των εκκλήσεων και των πιέσεων εκ μέρους της κυβέρνησης και από τον αρμόδιο Υπουργό τον κ. Παπαθανασίου προς τις τράπεζες, να αυξήσουν τη ρευστότητα προς τις επιχειρήσεις και την αγορά; Δηλαδή, η κυβέρνηση δεν έχει διασφαλίσει με το νομοσχέδιο ότι αυτό θα γίνει;
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Το σχέδιο για την ενίσχυση της ρευστότητας στην Οικονομία τώρα έχει αρχίσει να υλοποιείται. Είναι συγκεκριμένη η στόχευσή του και η στόχευση αυτή θα επιτευχθεί.
ΚΑΚΑΛΗΣ: Πώς μπορείτε να υποχρεώσετε τις τράπεζες, αφού δεν το έχετε διασφαλίσει με το νόμο, ότι θα εφαρμόσουν, θα ρίξουν τη ρευστότητα στην αγορά;
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Θα περιμένετε και θα δείτε στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: