ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.09

ΤΟ "ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ" ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΑΣ


Γράφει: Το Μονοκλ

Με αφορμή δημοσιεύματα δημοσκοπήσεων στον Κυριακάτικο Τύπο δυστυχώς επιβεβαίωσα αυτό που συνειδητά απευχόμουν αλλά και δεν δεχόμουν έστω και στην άκρη των ΥΠΟΘΕΤΙΚΩΝ σκέψεων μου.



Είναι εκ των πραγμάτων ανακόλουθο κατόπιν του ανασχηματισμού που έγινε από την παρούσα κυβέρνηση, η «τάση» της πλειοψηφίας των πολιτών να καταδεικνύει την «ανάκαμψη» της οικονομικής ζωής του τόπου λόγο αλλαγών στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.




Ανακόλουθο γιατί η εξιχνιασθήσα μέχρι πρότινος «αναξιοπιστία» της παρούσας Κυβέρνησης που είχε εμπεδωθεί από τους πολίτες…. (έτσι τουλάχιστον όπως κατεδείκνυαν οι παρελθούσες δημοσκοπήσεις)…κατόπιν του ανασχηματισμού να περνά ταυτόχρονα στην λήθη και να δίνει πλέον την θέση της στην «εμπιστοσύνη» για καλύτερες μέρες.



Αν η ελπίδα ..ως συναίσθημα…. πεθαίνει τελευταία τότε θα συμφωνήσω με τα αποτελέσματα των κυριακάτικων δημοσκοπήσεων….. όμως…. η εξέλιξη των γεγονότων πριν τον ανασχηματισμό αποδεικνύουν τρανά και πιστοποιούν την ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της κυβέρνησης και του επικεφαλή της.




Ο πρωθυπουργός της χώρας κατά την ομιλία του στο κοινοβούλιο για την ψήφιση του προϋπολογισμού ανήγαγε την ψηφοφορία ως ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση προτάσσοντας ως επιχείρημα την οικονομική κρίση αλλά και το έθνος που όπως είπε …… « …δεν πρόκειται να θυσιάσει....ώστε να γίνει αρεστός στους πολίτες…». Και θυμίζω ότι ο προϋπολογισμός περιελάμβανε την φορολογική μεταρρύθμιση Αλογοσκούφη η οποία χαρακτηρίζονταν στην γενική της μορφή ως αντιλαϊκή και η οποία ήταν απαραίτητη για τον ανεκτέλεστο προϋπολογισμό. Κοντολογίς «λεφτά» δεν υπήρχαν στα ταμεία.




Κατόπιν του ανασχηματισμού ξαφνικά τα «λεφτά» βρέθηκαν…. Και ο Υπουργός Οικονομίας και η Τριανδρία του, συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού «έλυσαν» το πρόβλημα δια της προσωπικότητας των.



Αυτή η ανακολουθία της κυβέρνησης και του επικεφαλή αυτής την θέτει εκ νέου στην επικεφαλίδα της ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ. Και αλίμονο σε όλους εμάς!!!!

Η ανακολουθία των πολιτών με διαβεβαιώνει ότι είμαστε άξιοι του αποτελέσματος της τύχης μας μια και το «κουτόχορτο» προς ΒΡΩΣΗ είναι σε πρώτη ημερησία διάταξη στις επιλογές των πολιτών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ...

http://www.youtube.com/user/AFTONOMOSTV

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΗΛΕΜΕΣΙΤΗ ΧΑΡΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ. ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΦΛΑΓΚ!!!