ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.09

Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ… «ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ»

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙΤΕ???Ο Ehud Barak είναι ο σημερινός ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ της Κυβέρνησης του Ισραήλ

------------------------------------------------
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι συν-ένοχος για τη Παλαιστινιακή σφαγή


Θα πρέπει να ξέρουμε πως ο Εχουντ Μπαρακ, υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, είναι ταυτόχρονα και αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της οποίας πρόεδρος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου !
Και ο καθένας θα αναρωτιέται: «Γιατί δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία η Σοσιαλιστική Διεθνής; Αφού ο πρόεδρός της εν Ελλάδι δηλώνει δημόσια πως καταδικάζει τις σφαγές των αμάχων Παλαιστινίων από τους δολοφόνους του μιλιταριστικού Ισραήλ. Εδώ ο κ. Παπανδρέου είναι υπόλογος, γιατί δεν απαιτεί την άμεση αποβολή του ισραηλινού αντιπροέδρου από τη Σοσιαλιστική Διεθνή, διερωτάται ο κάθε λογικά σκεπτόμενος πολίτης του πλανήτη!
Γιατί σιωπά και δεν ενεργεί άμεσα ο κ. Παπανδρέου; Κάθε χρόνο και το ξέρουμε αυτό, πάει στη συναγωγή και στις εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα και δηλώνει μισός Εβραίος από γιαγιά» Μινέϊκο» και μαμά « Τσαντώφ». Ξέρει όμως ο κ. αρχηγός του Πασόκ να διαγράψει άδικα και μέσω σύντομης τηλεοπτικής δίκης δέκα βουλευτές του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Αλλά είμαστε σίγουροι πως, μόλις τελειώσει η μεγάλη σφαγή στη Γάζα, θα τον δούμε να μεσολαβεί για την …ειρήνη…πάνω στα πτώματα χιλιάδων αδικοχαμένων παιδιών, κρεμμυδοκλαίγοντας στο « θέατρο της τεχνικής της εξαπάτησης», όπως είναι πλέον η επαγγελματική πολιτική! Αυτός είναι ο «μέγας» αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που θέλει εδώ και τώρα να δηλώνει πως είναι έτοιμος να κυβερνήσει αυτόν εδώ τον τόπο!
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ…..
http://cretanpatriot.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: