ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.09

«ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ» ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ

Ο Εν Διαστάσει Παρατηρητής

Η πολιτική σκηνή της χώρας και οι επικεφαλείς αυτής σύσσωμοι αλλά ταυτόχρονα και εν –διαστάσει- …… με τους δικούς του τρόπους ο καθ ένας επέλεξε τον «τρόπο» εκδήλωσης της συμπαράστασης του , στον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό .


Σε πρώτη φάση…. οι «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ» οι οποίες έπαιρναν και έδιναν σε πρώτη χρήση από όλες τις παρατάξεις του κοινοβουλίου σε κάθε στημένο «μικρόφωνο» και σε κάθε «κονδυλοφόρο»….. κατόπιν η οργάνωση συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας….. οι πορείες κ.λπ…..


ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ …ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΕ στην ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!


ΟΛΑ για τον ανταγωνισμό της ψηφοθηρίας και την ανάδειξη των πιο «ευαίσθητων».


Το έγκλημα στην Παλαιστίνη που τελείται από τον σφάχτη Ισραήλ μπήκε στη σφαίρα του άμετρου ανταγωνισμού για το ποια από τα πολιτικά κόμματα είναι πιο αλληλέγγυα στο δράμα.



Ο «ανθρωπισμός» μεταλλάχθηκε σε ψηφοθηρία, αλλά και σε διχαστική διάθεση τόσο των κεφαλών των πολιτικών συνδυασμών της χώρας αλλά και των επιφανών ΜΜΕ που ενέργειες όπως του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του κόμματος που τελέστηκαν στην Παλαιστίνη προς αρωγή του παλαιστινιακού λαού να περνάνε στα «ψιλά» των σελίδων τους.



Για την διχαστική διάθεση δεν θα επεκταθώ γιατί είναι εκ της φύσεως γονιδιακή η υπόσταση της στην Ελληνική πραγματικότητα. .


Για την ψηφοθηρία όμως έχω να πω ότι η απόδειξη του εναντίον της σκέψης μου ΑΥΤΗΣ...θα ήταν μια πρωτοβουλία για την συζήτηση και ομαδόν καταδικαστική ψήφιση του εγκλήματος για την γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από το Ελληνικό κοινοβούλιο.


ΠΟΙΟΣ όμως θα ήταν αυτός που θα ΠΡΟΤΕΙΝΕ αλλά και θα το προκαλούσε?


ΚΑΝΕΝΑΣ


Αν η παροχή βοήθειας …όπως πραγματικά παρείχε έμψυχα και υλικά η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του Γ. Παπανδρέου…. ή αν ο ΑΡΙΩΝΑΣ έφτανε στον προορισμό του με τα εφόδια για τους Παλαιστίνιους θα αποτελούσαν τον καταλυτικό παράγοντα παύσης αυτού του εγκλήματος,.. τότε …. ΝΑΙ θα πίστευα στην ευαισθησία τους και στον μη ραγιαδισμό τους αλλά και στα ιδανικά που εγχώρια επαγγέλλονται .


Το παράδειγμα chavez δίνει την απάντηση στους Ευρωπαίους πολιτικούς αλλά και στους ραγιαδιστές εγχώριους.


Ακόμα και αυτό έγινε σε αυτήν την χώρα……. Το "Έγκλημα" έγινε «παιχνίδι» πολιτικής…. και το χειρότερο!…. κομματικής εκμετάλλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: