ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.09

Βατοπέδι: Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά

Ο Θανάσης Ξυνίδης, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης και γνωστός για τους αγώνες του κατά των διεκδικήσεων της Μονής Βατοπεδίου, ακόμη και πριν από το 2004, με έναν πάρα πολύ απλό συλλογισμό, θέτει τα πράγματα στην πραγματική τους βάση, σχετικά με την νέα συζήτηση για την πρόταση σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για το Σκάνδαλο Βατοπεδίου, που κατέθεσε χθες το ΠΑΣΟΚ:



"Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Την πρώτη φορά, μπορούσαν να λένε - η κυβέρνηση - ότι δεν έχει προκύψει τίποτα, ότι οφείλει να εξεταστεί το θέμα και ότι αυτός ήταν ο λόγος που αρνηθήκαν την Προανακριτική και αποχώρησαν με όλα εκείνα τα φαινόμενα που είχαμε ζήσει.

Σήμερα, πλέον, αυτό δεν υπάρχει.

http://krogias.blogspot.com

Οι ίδιοι έχουν δηλώσει ότι - τουλάχιστον για κάποια στελέχη τους - αναγνωρίζουν την πολιτική ευθύνη, άρα σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζουν την εμπλοκή τους και θα πρέπει να αναγνωρίζουν και την ανάγκη για την εμπλακούν σε μια ευρύτερη και πιο επισταμένη έρευνα των ευθυνών που υπάρχουν.

Θα είναι λοιπόν τραγικό, τραγελαφικό και θα πλήξει καίρια πιστεύω την κοινοβουλευτική διαδικασία, αλλά και την ηθική υπόσταση όλων αυτών των ανθρώπων εάν θελήσουν να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία και την ίδια τακτική.

Εγώ ξέρω ότι και μόνο υπονοούμενο να υπάρχει σε έναν πολιτικό, οφείλει ο πολιτικός να τίθεται στην κρίση και στην έρευνα της Τακτικής Δικαιοσύνης.
Πολύ περισσότερο, όταν το ίδιο του το κόμμα έρχεται και ότι "ναι, δεν λειτούργησε σωστά".
Εάν δεν το κάνουνε, φοβάμαι ότι θα είναι μια προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου αυτού και νομίζω ότι θα εκτιμηθεί ανάλογα από τον Ελληνικό λαό.

Ήδη έχει εκτιμηθεί η πραγματική διάσταση. Ένας λόγος παραπάνω. Και θα είναι καταδικαστικό και θα φανεί και στις δημοσκοπήσεις και παντού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: