ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.09

Η "ΣΚΙΩΔΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .....ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ????

Με αφορμή την ανάρτηση μας (ΕΔΩ ) την 24/4/09 ..... σχετικά με το έγγραφο που ακολουθεί πιο κάτω ,......... προβαίνουμε για άλλη μια φορά στο να θίξουμε όχι μόνον την αναλγησία των νομοθετούντων αλλά και την συνενοχή τους στην συμμορίτικη διάθεση των ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ που υπό την "προβιά" των οικονομικών παραγόντων της χώρας , καταληστεύουν τον Ελληνικό λαό.

Είναι πασιφανές από τις παρατηρήσεις του εγγράφου ότι οι πραγματικοί κρατούντες είναι οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χάλυβα.

Με απλά λόγια..... το "ΚΡΑΤΟΣ" ΝΟΜΟΘΕΤΕΊ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ προκειμένου οι εν λόγο επιχειρηματίες μπορούν να διαθέτουν το προϊόν τους κατά παράβαση των κοινοτικών νόμων.

ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ "ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ" ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ ....... ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ..... (που επιβιώνουν χάριν της εσκεμμένης διάτρητης νομοθεσίας )...... ΤΩΡΑ!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ......... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?????
ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ....ΩΣΤΕ Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΊΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?????

KARTEL-bakoyanni

2 σχόλια:

blogger είπε...

Για να καταλάβω, γιατί μπερδεύτηκα.
Το ΠΑΣΟΚ κυβερνάει;
Γιατί για το θέμα του Τενέζου οι περισσότεροι ρωτάτε τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ και ότι ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η Ν.Δ.;

Το ΠΑΣΟΚ έκανε ότι θεσμικό μπορούσε να κάνει.
Και ερώτηση στη βουλή έκανε.
Και εκπρόσωποί του επισκέφτηκαν τον Τενέζο
και ο εκπρόσωπος τύπου ασχολήθηκε.

Είδατε κανέναν βουλευτή της Ν.Δ. να τον επισκέπτεται;
Είδατε καμιά απάντηση της Κυβέρνησης στην ερώτηση στη βουλή;
Είδατε απάντηση του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ.;

Ε, μην τρελαθούμε κιόλας!!!

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΡΟΓΙΑ ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΕΝΕΖΟΣ!!!
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ "ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΩΝ" ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ .... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ..ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ...ΤΑ "ΟΝΟΜΑΤΑ"......