ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.09

Τα λαμόγια του Ινστιτούτο «Καραμανλής» υπογράφουν υπέρογκες συμβάσεις στον Δήμο Κομοτηνής

30.000€ αρπάξανε για να «στήσουν» τις νέες δημοτικές επιχειρήσεις και προχωρούν ακάθεκτοι…

Δημοτικός Έλεγχος έγινε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής και μάθαμε απίστευτα πράγματα. Πως διάφοροι τυχάρπαστοι άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν μια ομάδα στον Δήμο, μοιράζουν λεφτά με την σέσουλα ... στους εαυτούς τους και προσλαμβάνουν με διαδικασίες ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ τον ίδιο τεχνικό σύμβουλο σε όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις.
Ο τεχνικός σύμβουλος ονομάζεται Άγγελος Λάσκαρης, κατέχει την θέση του Διευθυντή του Τομέα Πολιτικής Ανάλυσης και Τεκμηρίωσης του Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, του Συμβούλου Διοίκησης στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ευρωπαϊκή Προοπτική», ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει σε διάφορες έμμισθες κυβερνητικές θέσεις από το 2004 και μετά. Αυτός ο «κύριος» εμφανίζεται πλέον σαν ο νέος γενικός διευθυντής και οργανωτής των νέων δημοτικών επιχειρήσεων που προέκυψαν από το νέο Δημοτικό και Κοινοτικό Κώδικα.
Η συγκεκριμένη ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική», αν και δεν αναφέρθηκε καν στον τελευταίο απολογισμό του Δήμου, συνεργάζεται επίσημα με τον Δήμο Κομοτηνής, προσφέροντας συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες του σχεδίου «Ανάπτυξη για όλους» στις Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης. Τα ηνία αυτής μάλιστα έχει ο νυν Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Παντελής Σκλιάς, ο οποίος τυγχάνει να είναι και συγγενής με τον υπουργό συντοπίτη μας, Ευριπίδη Στυλιανίδη, που κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Παιδείας, είχε διορισθεί Γενικός Γραμματέας του υπουργείου!!! Καταλαβαίνετε πως αλλάζουν χέρια τα λεφτά…

Μάλιστα για να καταλάβετε με τι κριτήρια προσλήφθηκε ο Άγγελος Λάσκαρης διαβάστε μια συνέντευξη του στο περιοδικό ΚΛΙΚ. Εκεί αναφέρει: «Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, υλοποιούμε το πρόγραμμα «εκδημοκρατισμού» των Σκοπίων. Αυτό σημαίνει ότι εκπαιδεύουμε το προσωπικό που θα στηρίξει τη λειτουργία των αυριανών μη κυβερνητικών οργανώσεων στα Σκόπια. Επίσης, έχουμε «υιοθετήσει» τους Tσιγγάνους της γειτονικής χώρας, στήνοντας παιδικούς σταθμούς ή εκπαιδεύοντας άνεργους Ρομά. Ανάλογη δράση έχει η Ευρωπαϊκή Προοπτική στη Ντομίνικα, τον Ισημερινό, τη Μολδαβία». Οι δάσκαλοι των Ρομά δηλαδή στα Σκόπια, στη Ντομινίκα, τον Ισημερινό και την Μολδαβία, όχι ότι έχουμε τίποτα με την συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, θα διοικήσουν και θα οργανώσουν τις νέες δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Κομοτηνής!
Αν όμως νομίζετε ότι ο Άγγελος Λάσκαρης τα παίρνει μόνο από τον Δήμο Κομοτηνής και είναι επικοινωνιολόγος του δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη και της δημοτικής του ομάδας γελάστε. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «ΖΟ NEWS» της Νέας Ιωνίας και του Ηράκλειου Αττικής, ο ίδιος κύριος προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες στον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής κ. Σταύρο Γεωργόπουλο. Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας έδωσε το παρόν ο επικοινωνιολόγος Άγγελος Λάσκαρης ο οποίος έκατσε κάτι περισσότερο από τέσσερις ώρες και εξηγούσε βήμα προς βήμα στο δήμαρχο και τα στελέχη της δημοτικής αρχής πως πρέπει να χειρίζονται την βαθύπλουτη ελληνική γλώσσα, ιδιαίτερα τώρα που η δημοτική αρχή βιώνει δύσκολες στιγμές. Μαθαίνω μάλιστα ότι τα μέλη της δημοτικής ομάδας δήλωναν τόσο ικανοποιημένα από το επίπεδο γνώσεων του Άγγελου Λάσκαρη σε σημείο που ορισμένα εξ αυτών εισηγούνταν στο δήμαρχο να προσλάβει τον τελευταίο ως ειδικό σύμβουλο για ζητήματα επικοινωνίας»!!!

Και μια μικρή λεπτομέρεια! Μέσα σ’ όλα αυτά η ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική», είναι η οργάνωση που έχει δεχθεί τις περισσότερες χρηματοδοτήσεις από το Υπουργείο Εξωτερικών, την περίοδο που υφυπουργός ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης!!! Διαβάστε εδώ…
piazza

Δεν υπάρχουν σχόλια: