ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.09

Ο ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ


Υπάρχει ένας -έστω ένας- Έλληνας με μίνιμουμ νοημοσύνη που να μην πιστεύει ότι ο Ρουσόπουλος είναι πίσω από την όλη οργάνωση της κλοπής των οικοπέδων του δημοσίου από τον Εφρέμ;

Φαίνεται από την φάτσα του, καταρχήν, και από το θράσος και την αλαζονεία με την οποία αντιμετωπίζει όλους όσοι τάσσονται εναντίον του. Το λένε, όμως, και οι υπάλληλοι του δημοσίου στις καταθέσεις τους... περιφραστικά. Με όλο το νόημα!

Τί πρέπει να γίνει, δηλαδή, για να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη και εκεί να κριθεί αν είναι ή όχι ηθικός αυτουργός, ρε λαμόγια πολιτικοί; Να βγει ο ίδιος ο Εφρέμ και να τον κατονομάσει δημοσίως;

Το ζητούμενο είναι ότι άλλος ένας πιθανός απατεώνας πολιτικός δεν θα δικαστεί και δεν θα πάει φυλακή, όπως δεν πήγε κανένα άλλο λαμόγιο και της άλλης πλευράς (όπως ο Άκης και ο Γιάννος) που βγαίνει κι αυτή με την σειρά της με το ίδιο θράσος και ζητάει... δικαιοσύνη.

Ντροπή είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει σε αυτόν τον τόπο αλλά, επιπλέον, τα έχουν τόσο καλά στημένα που δεν μπορεί να υπάρξει και δικαιοσύνη!

Ξεφτίλες!
ΜΠΟΜΠΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: