ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.09

Θέσεις των Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μελών της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μάρκου Μπόλαρη, Γεωργίου Πεταλωτή & Παναγιώτη Ρήγα


Το ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε σήμερα προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρη Σιούφα, πρόταση για σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης (Προανακριτική Επιτροπή), κατά το άρθρο 86 παρ. 3 του Συντάγματος, τα άρθρα 153 επ. του Κανονισμού της Βουλής και το άρθρο 5 του ν. 3126/2003 «Ποινική ευθύνη των Υπουργών», και συγκεκριμένα του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας, σχετικά με την διαδικασία ανάθεσης δρομολογίων άγονων γραμμών.

Στο Πόρισμα του το ΠΑΣΟΚ Προτείνει:


Την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του Πρώην Υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλη Παυλίδη για την τέλεση των αδικημάτων :

α) της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση,

β) της παθητικής δωροδοκίας

γ) της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

δ) της απιστίας κατ΄ εξακολούθηση

ε) της παράβασης καθήκοντος

και την παραγγελία για τη διενέργεια κυρίας ανάκρισης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το κείμενο του πορίσματος

Ο Μάρκος Μπόλαρης, βουλευτής Νομού Σερρών του ΠΑΣΟΚ,

προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν υπέρογκους φόρους, έκτακτα τέλη και εισφορές, δήθεν για την αντιμετώπιση της διεθνούς οικονομικής κρίσης, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεπουλάει ή μοιράζει σε «ημετέρους» τον δημόσιο πλούτο, ενώ κάθε τόσο η Δικαιοσύνη και η επικαιρότητα αναδεικνύουν αλλεπάλληλα σκάνδαλα, στα οποία εμπλέκονται ακριβώς εκείνοι οι Υπουργοί, στους οποίους είχε ανατεθεί η περιφρούρηση της δημόσιας περιουσίας και του δημοσίου συμφέροντος!

Μήτρα των σκανδάλων αυτών αποτελεί η ίδια η πολιτική της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, οι ταξικές της επιλογές υπέρ των ολίγων και οικονομικά ισχυρών και η ιδιοκτησιακή λογική για το κράτος και την δημόσια περιουσία, σε συνδυασμό με την συστηματική προσπάθεια συγκάλυψης των πολιτικών και άλλων ευθυνών της!

Η εκτίναξη του δημοσίου χρέους και του ελλείμματος από αυτές ακριβώς τις επιλογές έχει βυθίσει την χώρα μας σε μία οικονομική και κοινωνική κρίση πριν ακόμα την εμφάνιση της διεθνούς κρίσης, που τώρα μας βρίσκει ανοχύρωτους και χωρίς σχέδιο.

Η διερεύνηση λοιπόν των σκανδάλων και η απόδοση ευθυνών σχετίζεται άμεσα με την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου να διαχειριστεί θετικά για τον λαό μας την οικονομική κρίση, με διαφάνεια, αξιοπιστία και λογοδοσία! Το ΠΑΣΟΚ, ανταποκρινόμενο στις ευθύνες του απέναντι των πολιτών, και τα σκάνδαλα δεν συγκαλύπτει και ρεαλιστικό σχέδιο για την υπέρβαση της κρίσης διαθέτει!»


Αποσπάσματα από την Πολιτική ενημερωτική εκπομπή "ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ"με το Νίκο Χαζηνικολάου

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ(6-4-2009)


ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: