ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.09

Τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν Ζαπ και Αβασίν


Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη σφυροκοπούν από προχθές το βράδυ το Βόρειο Ιράκ.-

Στόχοι της Τουρκικής αεροπορίας είναι οι περιοχές Ζαπ και Αβασίν-Μπασγιάν στο έδαφος της Κουρδικής Διοίκησης του Βορείου Ιράκ.

Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσε πως «στόχος της επίθεσης ήταν η τρομοκρατική οργάνωση και πως κινήθηκαν με άκρα ευαισθησία για να μην πληγεί ο ντόπιος πληθυσμός».

Η ανακοίνωση του Τουρκικού Επιτελείου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα γεγονότα, καθώς επλήγησαν και συνεχίζουν να πλήττονται , καταυλισμοί Κούρδων προσφύγων, χωριά, άμαχοι και πλήθος «στόχοι ευκαιρίας», από τα Τουρκικά μαχητικά.

Στο ΡΚΚ πρόσκεινται 710 καταγεγραμμένα χωριά και κωμοπόλεις με Κούρδους κατοίκους στο Βόρειο Ιράκ.

Σποραδικές μάχες αναφέρονται σε διάφορα σημεία του Ζάπ, καθώς ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων, του Τουρκικού Στρατού, δρουν στην περιοχή από χθες το μεσημέρι.

Μετά την απώλεια 10 Τούρκων στρατιωτών στην Ν/Α Τουρκία, και την πλήρη αποτυχία της μεγάλης κινητοποίησης και των επιχειρήσεων καταστολής των Κούρδων αυτονομιστών ανταρτών, το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο, προβαίνει σε σκληρές και απάνθρωπες πράξεις αντεκδίκησης, εις βάρος του Κουρδικού πληθυσμού του Βορείου Ιράκ, καθώς εξαπέλυσε πολλαπλές επιθέσεις, σε στόχους μη «στρατιωτικής φύσεως» με σκοπό να τρομοκρατήσει αμάχους Κούρδους χωρικούς, συμπαθούντες του ΡΚΚ.
SPYNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: