ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.09

ΕΝΑΣ "ΛΑΘΟΣ" ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ..ΕΘΑΨΕ ΤΟΝ "ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟ" ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ......ΕΔΩ! ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣΜΟ" ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??


Τριάντα χρόνια Θάτσερ φτάνουν και περισσεύουν…




Η πολιτική ατμόσφαιρα στη Βρετανία είναι ατμόσφαιρα κηδείας. Οι πολιτικοί αναλυτές και οι δημοσιογράφοι «έθαψαν» την κυβέρνηση Μπράουν, μετά την κατάρτιση ενός αναξιόπιστου κρατικού προϋπολογισμού.

Τώρα ο «Θατσερισμός» που φώλιασε μέσα στο υβριδικό πολιτικό δόγμα του Τόνι Μπλερ, προφανώς φαίνεται να βυθίζεται στη λήθη.

Η 30η επέτειος από την πρώτη εκλογική νίκη της «Σιδηράς Κυρίας», το 1979, σημαδεύτηκε από αναφορές και αναλύσεις, τις περισσότερες φορές υπερβολικές, «περί του θανάτου του Θατσερισμού».

H διάγνωση αυτή μπορεί να ερμηνευθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Η μία είναι ότι, οι μεταρρυθμίσεις της κυρίας Θάτσερ που απλοποίησαν την λειτουργία των οικονομικών αγορών και ήραν τους αυστηρούς κανονισμούς στη λειτουργία τους, και ειδικά το «μεγάλο κύμα μεταρρυθμίσεων του 1986» και η διεθνοποίηση τους, προκάλεσαν την εν εξελίξει παγκόσμια οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές αυτής της κριτικής, «η κυρία Θάτσερ πλήρωσε με χρήματα που πήρε προσωπικά μέσα από τη διάσημη τσάντα της που χτυπούσε επάνω στο τραπέζι των Συμβουλίων Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα μπόνους των άπληστων τραπεζιτών».
το άρθρο από http://www.theseanation.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: