ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.09

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!!! ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ .....ΜΑΕΣΤΡΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΝΕΑ "ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Γράφει ο/η Greek American News Agency
1
skopianh_proaganda_enantion_ths_elladas.png

Ακόμα ένα ανθελληνικό άρθρο που αναφέρεται στην «μη»-ελληνικότητα της Μακεδονίας, δημοσιεύει το ηλεκτρονικό περιοδικό «The American Chronicle», το οποίο το τελευταίο διάστημα φαίνεται όπως αποκαλύπτει σήμερα το Greek American News Agency έχει ανοίξει στενούς περίεργους και σκοτεινούς δίαυλους επικοινωνίας με ελληνικά παράκεντρα στην Ελλάδα τα Σκόπια και τις ΗΠΑ φιλοξενώντας σειρά, όπως θα δείτε, παρόμοιας βιομηχανίας ανθελληνικών άρθρων. Αυτή τη φορά στο άρθρο με ημερομηνία 14 Μαϊου(09) φιλοξενεί το έγκυρο κατά τ' άλλα Αμερικανικό περιοδικό The American Chronicle επικαλούμενο αρχικά επιλεγμένα αποσπάσματα από τα όσα είχε πει σε ομιλία του ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Χαρίλαος Τρικούπης το 1880, και ακολουθώντας την επαγωγική μέθοδο αυθαίρετα ο «αρθρογράφος» καταλήγει συμπερασματικά στο απόφεθγμα πως «τα όσα σήμερα υποστηρίζει η ελληνική πλευρά για την ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν είναι αληθή, αλλά κατασκευασμένα»! Το αμερικανικό περιοδικό πράγματι αναγνωρισμένου και υψηλού κύρους υιοθετώντας τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του αθρογράφου, χρησιμοποιώντας έντονα βαρείς χαρακτηρισμούς για τηνμια χώρα και την σημερινή πολιτική της ηγεσία, κάνει μια μακροσκελή παραληρηματική επίθεση σε ένα κείμενο ανθελληνικού χαρακτήρα που ήδη εδώ και λίγες ώρες περιφέρεται στα σκοπιανά site.



Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: