ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.12.09

Παγκόσμια απάτη η φωτογραφία του Κένεντι με τις τέσσερις αιθέριες υπάρξεις


Κολoσσιαία γκάφα διέπραξε η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα tmz.com που δημοσίευσε μια σκανδαλιστική φωτογραφία του Τζον Κένεντι να απολαμβάνει τον ήλιο στο κατάστρωμα ενός σκάφους, παρέα με τέσσερις γυμνές κοπέλες. Η φωτογραφία αναδημοσιεύθηκε από πολλές ιστοσελίδες σε όλο το κόσμο και από το Foreign Press. Παρότι η ιστοσελίδα επικαλέστηκε τη γνώμη ειδικών για να πιστοποιήσει την ταυτότητα του εικονιζόμενου άντρα, αναγκάστηκε με σημερινή της ανακοίνωση να ανακαλέσει. Όπως αποκαλύφθηκε, η υποτιθέμενη ασπρόμαυρη φωτογραφία του Κένεντι της δεκαετίας του 1950 αποτελεί στην πραγματικότητα τμήμα πολυσέλιδης έγχρωμης φωτογράφησης του περιοδικού «Playboy» για το τεύχος Νοεμβρίου 1967, με γενικό θέμα «πικάντικες διακοπές σε γιοτ».
Η ιστοσελίδα http://www.thesmokinggun.com/ αντιπαραβάλει την ασπρόμαυρη «ταλαιπωρημένη» εκδοχή της με την διαυγέστερη έγχρωμη και η δεύτερη καθιστά πλέον αρκετά ξεκάθαρο το γεγονός ότι ο εικονιζόμενος άντρας δεν είναι ο Κένεντι. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του «Playboy», η φωτογραφία έχει ληφθεί κοντά στο νησί Πετί Ραμό της Καραϊβικής από τον φωτογράφο Λάρυ Ντέιλ Γκόρντον, ο οποίος βεβαίωσε ότι ο επίμαχος άντρας είναι επαγγελματίας μοντέλο που προσελήφθη, όπως και τα γυμνά κορίτσια, για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση και ουδεμία σχέση έχει με τον εκλιπόντα πρόεδρο της Αμερικής.
foreignpress-gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

http://tinyurl.com/ycvluya