ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.12.09

“Business is business”


Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Όποιος -δημοσιογράφος, στατιστικολόγος, αρμόδιος υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών ή του υφυπουργείου Τουρισμού ή της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας ή άλλου ενδιαφερόμενου φορέα- επιθυμεί να ενημερωθεί για την πληρότητα των ξενοδοχείων στο Νομό Μαγνησίας και ιδιαίτερα εντός της πόλεως του Βόλου και επίλεκτων τουριστικών περιοχών του Πηλίου, παρακαλώ να επικοινωνήσει με τον τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νάκο. Ο εν λόγω βουλευτής γνωρίζει καλά τον συγκεκριμένο τομέα, καθώς μετέχει σε πολλά ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Σε περίπτωση δε, που δυσκολεύεστε οικονομικά να επισκεφθείτε τη περιοχή, ζητείστε αντί ρουσφετιού καμιά δωρεάν μέρα στο πακέτο διαμονής και που ξέρετε μπορεί να εισακουστούν τα αιτήματα διακοπών σας. Σημειώνω ότι τα ξενοδοχεία είναι τα καλύτερα στη περιοχή, υπέρ lux. Μην χάνετε στιγμή, στα τηλέφωνα τώρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: