ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.09

New Year Countdown ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Free Clipart Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ... Οι πολιτικοί δεν ασχολούνται μαζί μας. Κι εμείς δεν ασχολούμαστε με πολιτικά!!!

«Ήταν το κλήμα στραβό , τώρα τό 'φαγε κι ο γάιδαρος ... » - «Έσπασε» ο αλγόριθμος κρυπτογράφησης των κινητών - Λες και πριν, δεν τα παρακολουθούσαν...
Κάρστεν Νολ. Έτσι ονομάζεται ο μεγαλύτερος των «μεγάλων αδελφών», αφού, μαζί με τους συνεργάτες του, κατάφερε και έσπασε τον βασικό αλγόριθμο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται για την προστασία του 80% των κλήσεων από κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως.

Ο συγκεκριμένος κωδικός έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει την παρακολούθηση των
κινητών τηλεφώνων. Στηρίζεται σε ένα σύστημα βάσει του οποίου κινητά τηλέφωνα αλλά και οι σταθμοί της βάσης, αλλάζουν ταχύτατα ραδιοσυχνότητες, επιλέγοντας από 80 κανάλια, για να μην εντοπιστούν. Από τη στιγμή που έσπασε ο κωδικός πιστεύεται ότι μπορεί να καταστεί ευκολότερη η παρακολούθηση των κλήσεων. Έτσι, είναι «στον αέρα» οι συνομιλίες 4 δισεκατομμυρίων χρηστών κινητών τηλεφώνων.

Ο Νολ, ειδικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρασε τους τελευταίους πέντε μήνες προσπαθώντας να σπάσει τον...

αλγόριθμο που χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση των κλήσεων που χρησιμοποιούν την πλέον δημοφιλή τεχνολογία GSM. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέδριο χάκερ στο Βερολίνο. Όπως μάλιστα είπε στο Chaos Communication Congress, η δουλειά του δείχνει πως η ασφάλεια του συστήματος GSM είναι πια ανεπαρκής.

«Προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο γι’αυτό το μειονέκτημα» είπε ο ίδιος στο BBC. «Ελπίζουμε να ενταθούν τώρα οι πιέσεις και οι πελάτες να ζητήσουν καλύτερη κρυπτογράφηση».

Από την πλευρά της, η Ένωση GSM, έργο της οποίας είναι ο αλγόριθμος που έσπασε, τόνισε ότι η δουλειά του Νολ θα ήταν παράνομη στη Βρετανία και σε πολλές άλλες χώρες. Ο Νολ όμως απαντά ότι συμβουλεύτηκε δικηγόρους και ότι η εργασία του είναι νόμιμη.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δημοσίευσε υλικό, με βάση το οποίο έσπασε τον αλγόριθμο που χρησιμοποιείται εδώ 22 χρόνια.
ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: