ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.12.09

Ένταση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις με αφορμή "κατασκοπευτική δραστηριότητα" Έλληνα διπλωμάτη



Σκηνικό έντασης μεταξύ Αθηνών και Άγκυρας που ενδεχομένως θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις εξυφαίνεται από κύκλους του λεγόμενου «κεμαλικού βαθέως κράτους» που προσπαθούν με όλα τα μέσα να δημιουργήσουν «αναχώματα» στην πολιτική του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Αυτή τη φορά εμπλέκεται επίσημα και η Ελλάδα-κατηγορώντας άμεσα Έλληνα διπλωμάτη που φέρεται να είχε «κατασκοπευτική δραστηριότητα». Παράλληλα, τις προηγούμενες ημέρες συνελήφθησαν τρεις Τούρκοι υπήκοοι στη Σμύρνη και την Αλικαρνασσό (ΦΩΤΟ 1,2), με τη κατηγορία πως διενεργούσαν κατασκοπία υπέρ της Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες η Τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, έχει στοιχεία πως ένας εκ των Ελλήνων διπλωματών που υπηρετούσε στο προξενείο της Σμύρνης, είχε στήσει δίκτυο κατασκοπίας με Έλληνες πράκτορες σε συνεργασία με τους 3 τούρκους συλληφθέντες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εν λόγω διπλωμάτης μαζί με τους υπόλοιπους πράκτορες της ΕΥΠ παρακολουθούνταν επί 6 μήνες με άκρα μυστικότητα από την ΜΙΤ, ενώ και στα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή των 3 συλληφθέντων αποδεικνύεται η εμπλοκή του. Η Άγκυρα ζήτησε να κληθεί πάραυτα ο εν λόγω διπλωμάτης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κηρυσσόταν persona non grata(«ανεπιθύμητος»). Σύμφωνα με την Χουριέτ «ο Έλληνας κατάσκοπος είχε στενές επαφές με Τούρκους πολίτες και συγκέντρωνε πληροφορίες για τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις ακτές του Αιγαίου, βάσεις κινητών πυραύλων σε Αιγαίο και Θράκη και παρακολουθούσε τα πολεμικά πλοία. Κατόπιν έδινε αυτές τις πληροφορίες σε Έλληνες που κατέφθαναν από τα ελληνικά νησιά και ήταν γνωστό πως υπηρετούσαν στην ΕΥΠ. Σύμφωνα με τη Hürriyet, δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται το Ελληνικό Προξενείο σε τέτοιου είδους ενέργειες. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε συζητηθεί έντονα και η περίπτωση του Σάββα Καλεντερίδη που αργότερα ενεπλάκη στην υπόθεση Οτζαλάν.
foreignpress-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: