ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.12.09

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ κ.ΚΥΡΙΤΣΑΚΗ ;




Τό σκάνδαλο αυτό φαίνεται ότι έχει διαχρονική πορεία καί υπό τίς κρατούσες δραματικές συνθήκες στήν πραγματική οικονομία θά πρέπει νά αναχαιτιστεί η ασυδοσία καί επιθετικότητα των τραπεζών κατά της ελληνικής κοινωνιας, η υιοθέτηση στάσης σιωπής θά ισοδυνα

Μέ αφορμή αρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας banksnews.gr σχετικό μέ τίς τράπεζες, δημοσιεύεται απάντηση τού Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού στήν οποία επιχειρείται ανασκευή του περιεχομένου τού έν λόγω άρθρου.

Ο κ.Δημήτρης Κυριτσάκης αναφέρεται αορίστως σέ χειρισμό βασικων θεμάτων τού τραπεζικού τομέα από τό τμήμα εφαρμογών της Επιτροπής ,αποκαλύπτοντας ότι η εγκαλούμενη γιά παράνομη πρόσληψη υπάλληλος της Επιτροπής ασχολείται μέ τόν τομέα συλλογής καί διαχείρησης πληροφοριών γιά τη χαρτογράφηση αγορών ενώ αναγνωρίζει ότι οι βασικές σπουδές της είναι σέ άσχετο αντικείμενο (νηπιαγωγός).ολοκληρη η απάντηση Κυριτσάκη

Βασισμένη στήν απαντηση αυτή τού Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Η ΜΚΟ STOPCARTEL επισημαίνει τά εξής:

1.Ο τομέας συλλογής καί διαχειρησης πληροφοριών γιά τή χαρτογράφιση αγορών είναι ο πλέον ευαίσθητος και αποφασιστικής σημασίας τομέας λειτουργίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού καί η ανάθεση τετοιου είδους καθηκόντων σέ υπάλληλο τούλαχιστον αμφισβητούμενης νόμιμης παρουσιας στην Επιτροπή και συνεπώς δέσμιου εξαρτήσεων,απαράδεκτη μέχρι την εκκαθάριση της υπόθεσης.

2.Η υπόθεση τής νηπιαγωγού (εκτός εισαγωγικων) μέ τα μεταπτυχιακά καί το διδακτορικό αγνωστου γνωστικού αντικειμένου, η οποια χειρίζεται ευαισθητες πληροφορίες της καρτελοποιημένης ελληνικής αγοράς,θέτει για μία ακόμη φορά τό ζήτημα της αξιοκρατίας,καθώς μέσα στή γενική ισοπέδωση εννοιών καί αξιών γίνεται παραδεκτή η δυνατότητα ενός ανθρώπου μέ υποδομή σπουδών καί γνώσεων νηπιαγωγού νά ειδικεύεται σαν οικονομολόγος, χειρουργός η ενδεχόμενα αστροφυσικός, χωρίς τό γνήσιο και ουσιαστικό περιεχόμενο της ειδίκευσης αυτής νά υπόκειται σέ οιαδήποτε βάσανο η έλεγχο.

3.Η αναφορά οτι τα βασικά θέματα του Τραπεζικού τομέα χειρίζεται το αρμόδιο τμήμα εφαρμογών της Επιτροπής Ανταγωνισμού, στελεχωμένο με εξαιρετικούς επιστήμονες νομικούς και οικονομολόγους είναι παντελως αόριστη.

Ο κ. Κυριτσάκης αποφεύγει επιμελώς νά αναφερθεί μέ στοιχεια γιά τό έργο της Επιτροπής Ανταγωνισμού στόν Τραπεζικό τομέα ,ένα θέμα τό οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς φαίνεται ότι κρύβει άλλο ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους γιά την πολύπαθη ελληνική Αντιμονοπωλιακή Αρχή.

Ο κ. Κυριτσάκης θά πρέπει επιτέλους νά απαντήσει γιά τόν χειρισμο καί την πορεια της υπόθεσης κατάθεσης ασφαλιστικων μέτρων κατά των τραπεζών.

η συνεχεια εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας συνεργάτες των Ναζί,να μας αποκαλείτε "ακροδεξιούς" επειδή θέλουμε μια Ελλάδα Ελληνική!

Από hellas-orthodoxy:

Σύσσωμος ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη βάλλει εναντίον της ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ που δέχθηκε η "διαβούλευση" του ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ Νομοσχεδίου για τους μετανάστες: "προοδευτικοί" χαρακτηρισμοί όπως "ακροδεξιοί", "φοβικοί", "ρατσιστές" κλπ προσπαθούν να σπιλώσουν τον ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ που αντιδρά στην "πολυπολιτισμικότητα" του ΠΡΟΔΟΤΗ Γιωργάκη και της παρέας του!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ;

Τι νομίζετε,ότι τα ξεχάσαμε επειδή ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ με τις αγιογραφίες του Λαμπράκη; ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην Ελλάδα είσασταν! Τόσο,ώστε αναγκαστήκατε ν'αλλάξετε το όνομα της φυλλάδας σας από "Ελεύθερον Βήμα" (ΕΛΕΟΣ...) σε απλό "Βήμα",προκειμένου να μην σας μπερδεύει ο λαός με τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ της Κατοχής!

Εν μέρει τα καταφέρατε,αφού οι περισσότεροι Έλληνες ξέχασαν το βρωμερό ρόλο σας,μιας και έκτοτε αναλάβατε εργολαβικώς την στήριξη του "προοδευτισμού", από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα μέχρι τους λαθρομετανάστες.

Εμείς όμως, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!Και κάθε φορά που θα προκαλείτε τη νοημοσύνη μας, θα σας υπενθυμίζουμε τα έργα και ημέρες σας στις μαύρες περιόδους αυτής της χώρας!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;Ας πρόσεχε!Γιατί καλό είναι να πιπιλάει διαρκώς την καραμέλα της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", της "συμμετοχικής δημοκρατίας" και της "διαβούλευσης", αλλά ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.Οι γνώμες των απλών πολιτών θα ακούγονται και θα διαβάζονται, όσο κι αν επιβάλλει αυστηρή λογοκρισία!Και το χειρότερο γι'αυτόν, είναι πως Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ είναι ενάντια στο νομοσχέδιο και ζητάει δημοψήφισμα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

Στην σελίδα του ΥΠΕΣ όπου έχει εκτεθεί το μόρφωμα που έχει σκοπό τον αφελληνισμό της κοινωνίας γίνονται πράγματα και θάματα από εχθές το βράδυ... Λιγότερα από 400 είναι τα σχόλια που μέχρι στιγμής έχουν αναρτηθεί από τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ που έχουν αποσταλεί από Έλληνες πολίτες κι αυτό σε μιά απεγνωσμένη προσπάθεια να αναδειχθούν οι απόψεις μερικών δεκάδων ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ που προσπαθούν μάταια να αλλοιώσουν την λαϊκή θέληση και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι πλέον δεν αποτελεί διαβούλευση αλλά γκαιμπελίστικη τακτική και μάλιστα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, από μιά παρέα ανίδεων, που τέτοιες εντολές πήραν τέτοιες εντολές εκτελούν. ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ μήπως η νόθευση αποτελέσματος και άποψης στην Κρατική ιστοσελίδα αποτελεί πράξη που χαρακτηρίζεται από τον ποινικό κώδικα; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ της ιστοσελίδας του ΥΠΕΣ; Ή θα τους έρθει ξαφνικά; Νομίζουν ότι διαχειρίζονται κάποιο προσωπικό μπλόγκ ή την ιστοσελίδα της μάνας τους;

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... Όπως και να 'χει, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΑΕΙ τα μούτρα τους και συνεχίζουν να τα τρώνε αφού παρά τις εκτεταμένες προσπάθειες τους η θέληση του Ελληνικού Λαού έχει ήδη καταγραφεί και είναι μια, περήφανη, είναι άποψη λογικής, αυτοσυντήρησης και επιβίωσης. Αν δεν το καταλάβουν εγκαίρως, τότε ΓΡΗΓΟΡΑ, πιό γρήγορα από ότι έχουν φανταστεί, θα έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις που ούτε στους πιό τρελούς εφιάλτες τους δεν έχουν δει...


"ΣΤΟΧΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Στον Πειραιά,εδώ και αρκετά χρόνια,παρακολουθούμε αυτό το ΒΑΡΒΑΡΟ ΘΕΑΜΑ ("Θρησκευτική Γιορτή" το λένε!!!) των ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ:ΑΥΤΟΥΣ θέλει να ελληνοποιήσει ο Γιωργάκης!Του αφιερώνουμε λοιπόν αυτό το βίντεο,με την ευχή να μην τον βρουν οι...λάμες!Βλέπετε,τις χτυπάνε με τέτοια μανία που ούτε "πολυπολιτισμό" υπολογίζουν ούτε τίποτα!