ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.10

"Τελικά πιο επικίνδυνος είναι ο "τρομοκράτης" η ο κλέφτης πολιτικός;"



Δεν εχουμε καταλαβει τοσα χρονια,ποιος ειναι πιο επικινδυνος,ενας ανθρωπος που τον αναγκαζει η κοινωνια και η διεφθαρμένη εξουσια να παρει τα οπλα απο την αδικια γυρω του,η ενας "νομοταγής" πολιτικος,που μπαινει σε ενα κόμμα "υπηρετει" ενα διαπλεκομενο κόμμα και μελλοντικα αποκτα την στηριξη του κομματικου μηχανισμου της παραταξης του,και μια μερα απο φτωχο ανθρωπακι καταληγει με θωρακισμένες Mercendes και 5 μπατσους να ΦΥΛΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ που μελλοντικα θα εχει κλεψει τους συναθρωπους του στο χρηματιστηριο,θα εχει παρει μίζες απο την Siemens,θα κανει ανταλλαγες στο βατοπέδι,θα πουλαει την πατριδα του με τις μιζες στους εξοπλισμους του Στρατου και θα αγοραζει σάπια τάνκς και αεροσκαφη και με αυτον τον τροπο θα αποκτησει λογαριασμους στην Ελβετια με εκατομ.Ευρω,λεφτα του Ελληνα πολιτη φορολογουμενου.
Ποιος ειναι πιο επικινδυνος λοιπον για ολους εμας; ενας ανθρωπος που ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΠΛΟ η ενας απο τους πολλους πολιτικους που βλεπουμε καθημερινα στα καναλια και ξερουμε οτι ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ αλλα απολαμβανει μια ζωη παραδεισένια.
Ειμαστε εναντιον της βιας,ειχαμε γραψει και παλαιοτερα,οτι δεν ειναι λυση ο θανατος,εχουμε Δημοκρατια (εστω αυτη που εχουμε...) θελετε εσεις οι "τρομοκρατες" οπως σας λενε τα ΜΜΕ; καντε ενα κόμμα και κατεβειτε στις εκλογες,εχει τοση δυναμη ο αντιεξουσιαστικος κοσμος,μπορει να αλλαξει το κατεστημενο,ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ,το να αφαιρεις μια ζωη δεν κανεις καλο στον τοπο.
Ειδαμε στα ΜΜΕ να πιανουν καποιους νεους ανθρωπους,με βαρυ οπλισμο,αρχισαν τα καναλια με τα "παπαγαλακια" τους,καποιους γνωστους ρεπορτερς ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,να λενε για ΣΕΧΤΑ και αλλες
τρομοκρατικες ομαδες,παλι μ@λακιες ειπαν τα οπλα των συγκεκριμενων ανθρωπων δεν ειχαν εμπλακει σε καμια παραβατικη πραξη...
Θα σας δωσουμε εμεις την απαντηση,τελικα πιο επικινδυνος ειναι ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,δεν τους βαζουμε ολους στο ιδιο καλουπι,θα ειμασταν αδικοι,λιγοι ομως ειναι αυτοι που στην βουλη αγαπανε πραγματικα τον τοπο και τον νοιαζονται,οι περισσοτεροι απο τους 300 εκει μεσα νοιαζονται μονο για την τσεπη τους και την εξουσια.
Ο κλεφτης πολιτικος εφερε τον τόπο σε σημειο που επιασε πάτο,Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

http://troktiko-orestis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: