ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.12.10

Το Mega... τρέμει

Πρώτο και μέγα θέμα χθες στο Mega το επεισόδιο Χατζηδάκη! Τυχαίο; Όχι μόνο, αλλά και πολυαναμενόμενο. Από χθες Βροχή έπεφταν τα στοιχήματα στις παρέες σε δρόμους, γραφεία και καφενεία για τη χθεσινοβραδινή «εργολαβία» του Πρετεντέρη, της Όλγας του Καψή και των λοιπών "δημοκρατικών δυνάμεων". Ακόμη και εκ Βρυξελλών ορμώμενων!

Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, δημοσιογράφοι μεγίστου επιπέδου όπως αυτοί, να χειριστούν διαφορετικά μια αναπάντεχα μεγάλη διαδήλωση, και μια επιτυχημένη γενική απεργία, χωρίς ξυλοδαρμό Χατζηδάκη;

Ασφαλώς ένα τέτοιο θέμα δεν...ήταν μόνο (λαχείο!) αλλά και καυτή πατάτα όπως αποδείχθηκε.

Οι επικοινωνιακοί ινστρούχτορες του μεγάλου καναλιού, των μεγάλων επιχειρηματιών και της μέγιστης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ξέφυγαν τόσο, που συναγωνίστηκαν ο ένας τον άλλο σε εμετικές κορώνες και εκκλήσεις για «παραδειγματική τιμωρία του απολίτιστου αλητήριου όχλου του χωρίς κουκούλα, παρακαλώ», όπως συμπλήρωνε έντρομη η Τρέμη. Και όλα αυτά τα γραφικά στο όνομα της υπεράσπισης, του Πολιτικού μας Πολιτισμού που οι ίδιοι έχουν διασύρει κατ΄εξακολούθηση και κατά συρροή, είτε αβαντάροντας ανοιχτά τις επιλογές Παπανδρέου, είτε διασύροντας όποιον διαφωνεί δημόσια και ανοιχτά.

Τέτοιος και τόσος φόβος τους έχει καταλάβει που όταν ακόμη και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιχείρησε να εμφανιστεί πιο ψύχραιμος, ψελλίζοντας -άχρωμα ασφαλώς- ότι δεν θα έπρεπε να διασύρονται όλοι όσοι διαδηλώνουν ο μαινόμενος πλέον Πρετεντέρης του απαντά επί λέξη: "Τελείωσε, πάμε παρακάτω κύριε Υπουργέ…"

Δηλαδή, επί το απλούστερο: Στο σπίτι μας εμείς κάνουμε κουμάντο, για να δούμε εσείς εκεί στο υπουργείο σας που κοντέψατε να χαρίσετε 24 δις ληξιπρόθεσμα χρέη, αλλά ευτυχώς δεν το κάνατε κλπ,κλπ.

Έτσι, όπως το πάνε αυτοί σε λίγο θα υπαγορεύουν από τηλεοράσεως και έκτακτα "προεδρικά διατάγματα"…

Και μη χειρότερα!
από το antinews
φωτο apnea

Δεν υπάρχουν σχόλια: