ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.12.10

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΓΑΠ

Πολεμικό ανακοινωθέν απο το ΠΑΣΟΚ!

“Η μεγάλη όμως πλειοψηφία των αποφάσεών μας είναι συνεπής με τις ιδεολογικές μας αρχές και τον προεκλογικό μας λόγο.”
1. Όλοι όσοι τόσους μήνες χύνουν δηλητήριο στην κοινωνία μιλώντας π.χ. για “χώρα υπό κατοχή” κ.ο.κ., ας ξανασκεφτούν καλά τι κάνουν, μετά τη χθεσινή άνανδρη επίθεση στον K. Χατζηδάκη.
  • Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη και δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της και το να προσπαθούν κάποιοι να καιροσκοπήσουν πάνω στον πόνο του κόσμου δεν προσφέρει τίποτα, εκτός κι αν επιδιώκουν να αντικαταστήσουν τους εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού με την ολοκληρωτική επικυριαρχία της βίας.
2. Ο κόσμος, ναι, είναι αγανακτισμένος. Εξοργισμένος. Άλλα η Ελλάδα στέκεται όρθια. Και μπορεί να νικήσει. Κανείς, λοιπόν, δεν δικαιούται να την παρουσιάζει υπό κατοχή. Τελειωμένη. Νεκρή.
3. Είναι αλήθεια ότι ζούμε το τέλος μιας ολόκληρης εποχής. Ταυτόχρονα όμως, γεννιέται το καινούριο. Και κάθε γέννα, έχει πόνο. Στο τέλος όμως της πρώτης φάσης της πορείας μας, το 2013, βρίσκεται μια άλλη Ελλάδα.
  • Με ένα κράτος που αρχίζει να πείθει ότι εξυπηρετεί τον πολίτη. Με δαπάνες που ελέγχονται μέσα από αλλεπάλληλα πρίσματα διαφάνειας – για να μην ξαναγίνουν σπατάλες.
  • Με ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας χωρίς ουρές και πολύμηνη αναμονή.
  • Με σχολεία που μαθαίνουν στα παιδιά ξένες γλώσσες και υπολογιστή, ώστε να μην χρειάζονται φροντιστήριο.
  • Με έναν ιδιωτικό τομέα που δίνει πραγματικές ευκαιρίες και προσελκύει το ενδιαφέρον της νεολαίας.
  • Με ένα δημόσιο όπου η αξιοκρατία και η αξιολόγηση αρχίζουν να γίνονται συνήθεια.
  • Με έναν παραγόμενο πλούτο που συνεχώς αναπτύσσεται. Όχι μόνο αναπτύσσεται αλλά κατανέμεται και δίκαια. Και η δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών αρχίζει και γίνεται συνείδηση στην κοινωνία.
  • Με πολίτες που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται για πρώτη φορά ότι οι φόροι που πληρώνουν έχουν αντίκρισμα – και επιστρέφουν στους ίδιους με τη μορφή ποιοτικών υπηρεσιών από το κράτος.
  • Με δικαιοσύνη που αρχίζει να τιμωρεί - να τιμωρεί δίκαια και αποτελεσματικά.
    Με πολιτικούς που δίνουν πρώτοι πλέον το παράδειγμα μιας Πολιτείας που σέβεται τους πολίτες της – για να την σεβαστούν και εκείνοι.
4. Αυτή η άλλη Ελλάδα που σήμερα, με τις θυσίες που κάνουμε, βρίσκεται στη μήτρα της ιστορίας και το 2013 θα βρίσκεται νεογέννητη στα σπάργανα, είναι εφικτή.
5. Μπορούμε, σήμερα κιόλας, να την τελειώσουμε. Να καταστρέψουμε τα πάντα. Να μην την αφήσουμε να ζήσει. Να σβήσουμε τη φλόγα της ελπίδας.
  • Ή μπορούμε να σφίξουμε τα δόντια και να την κάνουμε πραγματικότητα.
6. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του θέλει να κάνει πραγματικότητα την άλλη Ελλάδα. Και για αυτή τη γενιά και για τις επόμενες γενιές.
7. Ναι, συγκρουόμαστε με τον ίδιο μας τον εαυτό πολλές φορές για να γίνει αυτό.
  • Η μεγάλη όμως πλειοψηφία των αποφάσεών μας είναι συνεπής με τις ιδεολογικές μας αρχές και τον προεκλογικό μας λόγο.
  • Και όταν απομακρυνόμαστε προσωρινά από τις δεσμεύσεις μας, γίνεται μόνο για να αποτρέψουμε τα χειρότερα για τους Έλληνες. Και να κρατήσουμε ζωντανή τη δυνατότητα να επανορθώσουμε, με την πρώτη ευκαιρία, τις αδικίες.
Γιατί η χειρότερη αδικία, είναι η χρεοκοπία. Και αυτή δεν επανορθώνεται με τίποτα.
8. Ναι, θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε οριστικά και να ανορθώσουμε τη χώρα.
  • Ναι, θα πάρουμε όποια απόφαση χρειάζεται για να μην βιώσει ποτέ η ελληνική οικογένεια τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας.
  • Ναι, θα προχωρήσουμε χωρίς να λογαριάζουμε ούτε στιγμή το πολιτικό κόστος για να δούμε μια μέρα την Ελλάδα να αντιμετωπίζει δίκαια τους πολίτες της. Να τους φέρεται με σεβασμό. Και εκείνοι να την σέβονται όπως της αξίζει.
9. Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει. Αρκεί να μην κάνουμε πίσω, τώρα, ως κοινωνία.
Αρκεί να μην τα καταστρέψουμε, όλα, τώρα
.
=================
ΣχόλιοΓιάννης Παπαϊωάννου: ΩΩΩ!  Συγκλονιστικό κείμενο. Δείχνει ότι τα πράγματα είναι όντως οριακά   έως δραματικά  στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ.  Μεταδίδει κλίμα απο το μέτωπο κατά την κοινωνίας και δεν είναι σχολιασμός επικαιρότητας,  είναι  πολεμικό ανακοινωθέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: