ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.11

Απαντήστε ρε MEGAλοι στη τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου

Η αναπόδεικτη στοχοποίηση ενός blog είναι απρέπεια 
και εκτός από ποινικό αδίκημα, φασισμός!!!

Αγωγή και όχι μήνυση, κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη και του fimotro κατέθεσαν ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος και οι δημοσιογράφοι – δημοσιολόγοι - σχολιαστές του βραδινού δελτίου του καναλιού, ζητώντας μάλιστα και 4 εκατομμύρια ευρώ για προσβολή (από ένα έκαστος).
Η κίνηση αυτή εκτός από ακατανόητη και αντιδεοντολογική από επαγγελματίες δημοσιογράφους, είναι και ηθικά απαράδεκτη ως άμυνα.
Εάν αυτό το δικαίωμα το εξασκούσε ένας απλός πολίτης, αδύναμος να προβεί σε δημόσια τοποθέτηση  - απάντηση θα ήταν αποδεκτό, το να το χρησιμοποιούν όμως δημοσιολόγοι, από ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας,  είναι αυτό που εξόργισε περισσότερο πολλούς bloggers.

Νάσος
Στοχασμος Πολιτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: