ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.11

ΤΟ ALTER ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΣΤΟ ALTER ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΘΕΣΑΝ ΕΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΚΑΤΑΠΙΕ" ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ  ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ  ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ!!

 ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΔΕ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!..
ΚΟΡΙΔΙΕΣ ΟΛΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ!!

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να παραιτηθει αμεσα ο υπουργοσ που ειναι και ο αμεσα υπευθηνοσ για τα πεπραγμενα των υπηρεσιων που ελεγχει.η αστυνομια ειναι για να προστετευει τουσ πολιτεσ και οχι για να τουσ καταδιωκει.απο τον πολιτη πληρονονται