ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.11

Απίστευτη επιστολή στον Παπανδρέου: Τιμή μου να υποστω πολιτικη διωξη ειδικα απο εσενα.

Επιστολή που έστειλε αναγνώστης στον πρωθυπουργό και μας την κοινοποίησε επωνύμως…

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
Για τον φασισμο με τον οποιο τρομοκρατεις την χωρα.
Για την φτωχια που προσπαθεις να επιβαλλεις στους Ελληνες.
Για την προδοσια και το ξεπουλημα σου.

ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ:

ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΩΣ ΔΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ
ΩΣ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΠΟΥ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΩΣ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την ωρα που χιλιαδες ανθρωποι οδηγουνται οδηγουνται στην φυλακη ή στην αυτοκτονια για ασημαντα χρεη.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, την ωρα που χιλιαδες νεοι οδηγουνται στην ξενιτια για να γλιτωσουν απο τον ολεθρο της ανεργιας και της εξαθλιωσης που εφερες στην πατριδα μας.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ”, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αλλα σε λενε Παπανδρεου και θα γλιτωνεις παντα.
Οχι ομως αυτη τη φορα. Γιατι αυτη την φορα, μαζι με την υποθηκη της Ελλαδος, υπεγραψες και το πολιτικο σου τελος.
Θα παρακαλας να φυγεις και θα παθεις χειροτερα και απο τον Καραμανλη το 2009.

Το κομμα σου μετα βιας θα αγγιξει το 10%.

Ηδη φοβασαι να περπατησεις στον δρομο, κι εσυ κι οι βουλευταδες σου.

Το πολιτικο σου τελος θα ειναι η διαλυση της παραταξης σου απο εσενα τον ιδιο και η φυγη σου απο την χωρα (Αληθεια, εχεις δει το συνθημα που γραφουν στους τοιχους ”Γιωργο, θα φυγεις νυχτα”;)

Η Ελλαδα θα ζησει. Οι Ελληνες θα ζησουν.

Ζουσαν πολυ πριν απο σενα και φυσικα θα ζησουν και πολυ μετα απο εσενα.

Ο δρομος ομως που βαδιζεις εσυ ειναι επικινδυνος.

 
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”.



ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.


ΥΓ: Αν νομιζεις οτι σε βριζω ή σε απειλώ (που δεν κανω κανενα απο τα δυο), δωσε το e-mail μου στην αστυνομια και στους εισαγγελεις του καθεστωτος σου. Γουσταρω να υποστω πολιτικη διωξη ειδικα απο εσενα.


ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

2 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Υπάρχουν Έλληνες εκεί στην Διασπορα.
Όπου και να σταλεί η σύνταξη, κι εκεί
υπάρχουν Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα πάψει επί τέλους η σκλαβιά των εργαζομένων στην Ελλάδα από τους ίδιους και τους ίδιους συνδικαλιστές;
Από πού βγαίνει ότι ένας που μπήκε στον συνδικαλισμό από τα είκοσι του μέχρι και να συνταξιοδοτηθεί θα είναι συνδικαλιστής και σε τέτοιο βαθμό που να μην δουλεύει αλλά να δουλεύει τους άλλους εργαζόμενους με μικροεκδουλεύσεις του τύπου, εγώ θα σε στείλω διακοπές τζάμπα όπως πχ. Συμβαίνει στη ΔΕΗ, εγώ θα μεριμνήσω για σένα στην μετάθεση, εγώ θα σε καλύψω τώρα που σε πιάσανε να κλέβεις δημόσιο χρήμα, εγώ θα φροντίσω για το διορισμό της κόρης σου, εγώ θα προβιβάσω διευθυντή, εγώ θα στριμώξω τον προϊστάμενο σου που σε στρίμωξε να δουλεύεις κλπ;
Για να γλυτώσουμε από αυτούς τους αλήτες γιατί περί αλητών πρόκειται που βρήκαν τον συνδικαλισμό για βήμα που θα τους απαλλάξει για όσο θεωρούνται εργαζόμενοι από εργασία, που θα τους δώσει την δυνατότητα να ασκούν εξουσία, που θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από αυτούς να πλουτίσουν, που θα τους δώσει την δυνατότητα να τακτοποιούν τα παιδιά τους εξαργυρώνοντας την θέση τους, θα πρέπει να γίνει νόμος που να μην επιτρέπει να είναι κάποιος εργαζόμενος σε συμβούλιο σωματείου εργαζομένων και κατ’ επέκταση σε διοικητικές θέσεις σωματείου πάνω από δυο θητείες.
Μόνο έτσι οι τίμιοι εργαζόμενοι θα πάψουν να τους βλέπουν σαν αφέντες τους που μπροστά τους θα σκύβουν το κεφάλι υποτακτικά και πίσω τους σαν δειλοί θα τους βρίζουν.
Μόνο αν πάψουν όλοι αυτοί να είναι μόνιμοι συνδικαλιστές θα πάψουν και οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν στα σωματεία τους σαν πρόβατα επηρεασμένοι από τον φόβο γιατί με φόβο τους βλέπουν και τρομοκράτες, ναι σαν τρομοκράτες γιατί αν ρωτήσετε ένα εργαζόμενο που θέλει να πει την αλήθεια ποιον φοβάται περισσότερο τον διευθυντή του ή τον συνδικαλιστή του θα σας πει τον συνδικαλιστή!