ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.11

Πολλούς ενοχλεί ο Τζουμάκας, που δεν ενσωματώνεται στη μνημονιακή πολιτική και…


…τώρα ανέλαβαν ορισμένα blogs την επιχείρηση λάσπης
Ένα «μπλογκ» (;) (Δημοτικό Σαφάρι), που όπως παρατηρούμε είναι συνδεδεμένο με πολλές εμπορικές ιστοσελίδες, επαγγελματιών δημοσιογράφων ιστοσελίδες (που μάλιστα διαφημίζει αυτές τις ιστοσελίδες), ανέλαβε (τυχαία;) να επιτεθεί στον Στέφανο Τζουμάκα, μέσω, δήθεν, επιστολή αναγνώστη (;) …και έτσι πολλά μπλογκς «τσίμπησαν» για τα καλά…
Πρόκειται για ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
Πρόκειται για απάτη και για κατασκεύασμα γκεμπελίσκων.
Πρώτο ψέμα: Δεν έγινε κανένα επεισόδιο.
Δεύτερο ψέμα: Ο Στέφανος Τζουμάκας δεν ήταν με τον Κ. Ασκούνη στη ίδια ταβέρνα.
Τρίτο ψέμα: Στη ταβέρνα πήγε ο Τζουμάκας μετά την εκδήλωση στην Καλιθέα, όπου μίλησε ΚΑΤΑ της νεοφιλελεύθερης πολιτικής ΚΑΤΑ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ΚΑΤΑ του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ.
Τρίτο ψέμα: Η ταβέρνα είναι στο...
ποτάμι από τη μια, και από την άλλη μόνο μια μονοκατοικία, δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Οι γκαιμπελίσκοι του δήθεν μπλογκ έγραψαν για φωνές από τα σπίτια!
Τέταρτο ψέμα: Το μαγαζί δεν έκλεισε ΠΟΤΕ.
Πέμπτο ψέμα: Ο Κ. Ασκούνης ήταν σε άλλη περιοχή της Καλλιθέας και διερχόμενος με το αυτοκίνητο του είδε την παρέα στα τραπέζια που είναι σε πεζόδρομο, βγήκε, χαιρέτησε επί του δρόμου και συνέχισε με το αυτοκίνητο του.
Τώρα, τι ενοχλεί τα γνωστά άγνωστα φασιστοειδή, που δυστυχώς έριξαν στην παγίδα και πολλά μπλογκ που αναδημοσίευσαν χωρίς να γνωρίζουν το παιχνίδι;
Το ότι ο Στέφανος Τζουμάκας, από την αρχή ήταν και παραμένει με πολιτική άποψη εναντίον του μνημονίου.
Περαστικά τους…
 
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: