ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.11

ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΑΣ: "ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΛΥΣΗ..... Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ" ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ "ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΟΥ!!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ" ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ!!!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ !! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!!

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ !! "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ"!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΕΚΤΡΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

 ΟΙ ΩΟΥΛΕΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!!
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΛΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ  Β' ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!


*ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ @@ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: