ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.11

Ιταλία: Συνελήφθησαν ύποπτοι ως μέλη των Anonymous

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιταλική αστυνομία πραγματοποίησε τις πιο σημαντικές συλλήψεις σε σχέση με την ομάδα hacking “Anonymous”.
Πραγματοποιήθηκαν 32 επιχειρήσεις για τη σύλληψη υπόπτων, εκ των οποίων η μια έγινε από την άλλη πλευρά των συνόρων στην Ελβετική πόλη Ticino. Μετά τις εφόδους, συνελήφθησαν τρία άτομα μεταξύ των οποίων ο ένας ήταν ανήλικος.
Οι νέες επιχειρήσεις ων αστυνομικών αρχών της Ιταλίας είναι<…>
η συνέχεια αυτών που πραγματοποιήθηκαν πριν ένα μήνα περίπου από τις αρχές της Ισπανίας, όπου και εκεί είχαν πραγματοποιηθεί τρείς συλλήψεις για τις επιθέσεις στη Sony. Δεν είναι σαφές εάν οι συλλήψεις στην Ιταλία συσχετίζονται με αυτές της Ισπανίας, αλλά η αστυνομία ισχυρίζεται ότι έχει συλλάβει και τον υποτιθέμενο “αρχηγό” της ομάδας, έναν 26χρονο Ιταλό με το ψευδώνυμο Frey, που ζει στην Ελβετία.

secnews
-====================================================================

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ANONYMUS ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: